ΑΤΖΕΝΤΑ

Ημέρα Μνήμης και Δεντροφύτευσης στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή

imera-mnimis-kai-dentrofyteysis-stin-amerikaniki-georgiki-scholi-2174073

Το δέντρο αποτελεί ζωντανό σύμβολο αιωνιότητας, αλλά και προσφοράς και σεβασμού στο πνεύμα ενός αγαπημένου προσώπου που έχει φύγει. Για περίπου έναν αιώνα, μετά από την ευγενική παράκληση φίλων που έχουν χάσει κάποιον συγγενή, φίλο ή συνάδελφο, οι μαθητές της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής συνεχίζουν να φυτεύουν ένα δέντρο «εις μνήμην» στους χώρους της Σχολής.

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017, αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγ. Ιωάννου Χρυσοστόμου της Σχολής, περίπου στις 10:00, θα τελεστεί μνημόσυνο και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί δεντροφύτευση για όλους όσους προσέφεραν δωρεές εις μνήμην καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Οι μαθητές, μαζί με τις οικογένειες των εκλιπόντων και τους δωρητές θα φυτέψουν ένα δέντρο «εις μνήμην». Η χειρονομία αυτή καταγράφεται στο «Βιβλίο των Αναμνήσεων», που φυλάσσεται στο παρεκκλήσι της Σχολής. Μετά τη δενδροφύτευση θα ακολουθήσει καφές.

Αξίζει να τονιστεί ότι το πρόγραμμα δεντροφύτευσης υποστηρίζει το πρόγραμμα υποτροφιών των μαθητών και σπουδαστών της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και του Perrotis College καθώς και τα υπόλοιπα εκπαιδευτικά προγράμματα.
 
Αν θέλετε να πραγματοποιήσετε δωρεά πατήστε εδώ. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία στα τηλέφωνα 2310492725 και 2310492726 ή στείλτε email στο [email protected]