12η Έκθεση Photovision στο στάδιο Tae Kwon Do

12η Έκθεση Photovision στο στάδιο Tae Kwon Do

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tο Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 ανοίγει τις πύλες της η 12η Photovision για να φιλοξενήσει χιλιάδες φίλους της φωτογραφίας, επαγγελματίες φωτογράφους και λάτρεις της τεχνολογίας. Περισσότεροι από εκατό εκθέτες, με portfolio που ξεπερνά τα 200 brands τεχνολογίας, αλλά και φωτογραφικές ομάδες, λέσχες και επίσημοι φορείς συμμετέχουν στη μεγάλη γιορτή του κόσμου της εικόνας.

Φέτος η έκθεση πραγματοποιείται σε νέο εκθεσιακό χώρο στο Στάδιο Tae Kwon Do, δίπλα από το νεόδμητο Ίδρυμα ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ, στη συμβολή της Λ. Συγγρού και της Λ. Ποσειδώνος στο Δέλτα Φαλήρου από 11 ως 13 Μαρτίου.

Η Photovision πλαισιώνεται από όλα τα γνώριμα στοιχεία που την καθιέρωσαν στη συνείδηση του φωτογραφικού κοινού και την κατέστησαν την πιο πετυχημένη και μακροβιότερη κλαδική έκθεση στον χώρο του imaging. Και φέτος λοιπόν θα πραγματοποιηθούν πολυάριθμα workshop και σεμινάρια πάνω στην τέχνη και στην τεχνική της φωτογραφίας. Η οργανωτική ομάδα της Photovision και του Περιοδικού ΦΩΤΟγράφος εξασφάλισαν τη συνεργασία με αρκετούς κατασκευαστές και εισαγωγείς και έτσι οι συμμετέχοντες στα σεμινάρια θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ό,τι πιο καινούργιο σε φωτογραφικό εξοπλισμό και software. Παράλληλα, σε συνεργασία με επίσημους φορείς θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης και άλλες, επιμορφωτικής φύσεως, εκδηλώσεις για την ενημέρωση και υποστήριξη των επισκεπτών σε θέματα που άπτονται της φωτογραφίας, του βίντεο και της τεχνολογίας.

Εκτός αυτών, για πρώτη φορά η φετινή διοργάνωση φιλοξενεί στους χώρους της το πρώτο Bazaar μεταχειρισμένων μηχανών και συλλεκτικών φωτογραφιών, που ήδη έχει αγκαλιαστεί με ενθουσιασμό από το φωτογραφόφιλο κοινό. Φωτογράφοι από όλη την χώρα θα έχουν την ευκαιρία να πουλήσουν ή να ανταλλάξουν τον παλιό τους εξοπλισμό ή να αναζητήσουν τη μηχανή της αρεσκείας τους, ψηφιακή ή αναλογική.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή