Παρουσίαση βιβλίου «Πάμπλο Εσκομπάρ, ο πατέρας μου» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Παρουσίαση βιβλίου «Πάμπλο Εσκομπάρ, ο πατέρας μου» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι εκδόσεις Μίνωας και το Public Τσιμισκή σάς προσκαλούν να γνωρίσετε από κοντά τον γιο και βιογράφο του Πάμπλο Εσκομπάρ, Χουάν Σεμπαστιάν Μαροκίν, στην παρουσίαση του βιβλίου του «Πάμπλο Εσκομπάρ, ο πατέρας μου». Μέσα από αυτήν την παρουσίαση θα εισέλθουμε στα άδυτα του μυθικού βαρόνου των ναρκωτικών, θα γνωρίσουμε τον κινηματογραφικό κόσμο στον οποίο μεγάλωσε ο συγγραφέας και θα έχουμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε μαζί του και να συζητήσουμε για όλα όσα είδαμε στη μικρή οθόνη και δεν μπορέσαμε να πιστέψουμε!

Τον συγγραφέα θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Athens Voice Δημήτρης Καραθάνος.

Σας περιμένουμε την Τρίτη 21 Μαρτίου, στις 19:00, στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Τσιμισκή 24 και Μητροπόλεως 33, Θεσσαλονίκη).


Οι εκδόσεις Μίνωας και το Public Συντάγματος σάς προσκαλούν να γνωρίσετε από κοντά τον γιο και βιογράφο του Πάμπλο Εσκομπάρ, Χουάν Σεμπαστιάν Μαροκίν, στην παρουσίαση του βιβλίου του «Πάμπλο Εσκομπάρ, ο πατέρας μου». Μέσα από αυτήν την παρουσίαση θα εισέλθουμε στα άδυτα του μεγαλύτερου εμπόρου ναρκωτικών, θα γνωρίσουμε τον κόσμο βίας και εγκληματικότητας στον οποίο μεγάλωσε ο συγγραφέας και θα έχουμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε μαζί του και να συζητήσουμε για όλα όσα είδαμε στη μικρή οθόνη και δεν μπορέσαμε να πιστέψουμε!

Την εκδήλωση θα συντονίσουν οι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές της ενημερωτικής εκπομπής «Αταίριαστοι», που προβάλλεται καθημερινά από το κανάλι του ΣΚΑΪ, Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας.

Σας περιμένουμε την Τετάρτη 22 Μαρτίου, στις 21:00, στον χώρο του Public Café (Καραγιώργη Σερβίας 1, πλατεία Συντάγματος, 5ος όροφος).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή