Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Η περφόρμανς «Private Song» σε σύλληψη και χορογραφία της Αlexandra Bachzetsis παρουσιάζεται στις 8.30 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

• Εναρξη του φεστιβάλ μουσικού πειραματισμού Borderline, που διοργανώνει για έβδομη χρονιά η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, με τις εμφανίσεις των Panos Alexiadis και Charlemagne Palestine, στις 9 μ.μ.

• Τέσσερα σόλο έργα βασισμένα στο σπάνιο συνθεσάιζερ EMS Synthi 100 παρουσιάζονται σε πρώτη εκτέλεση από Ελληνες και Σουηδούς καλλιτέχνες, απόψε και αύριο στις 8.30 μ.μ. στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στο πλαίσιο της documenta 14.

• Ατομική έκθεση του ζωγράφου Στέλιου Σκαμάγκα με τίτλο «Musicales» εγκαινιάζεται στις 7 μ.μ. στην γκαλερί «Αργώ» (Νεοφύτου Δούκα 5).

• Βιωματικό εργαστήρι για παιδιά 2-5 ετών εμπνευσμένο από την «Πασχαλίτσα με τη μια κουκκιδίτσα» του Ευγένιου Τριβιζά στις 12 το μεσημέρι στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης (Τριπόδων 23).

• Καλλιτέχνες και ομάδες από τον χώρο των παραστατικών τεχνών, που δραστηριοποιούνται εκτός Αθήνας, καλούνται να συμμετάσχουν στο 2ο φεστιβάλ Reborn in Athens, τον Ιούλιο στο θέατρο «Θησείον» (αιτήσεις συμμετοχής στο [email protected] έως τις 30 Απριλίου).

• Εργαστήριο εθνογραφικού ντοκιμαντέρ με τους Σίλα Μιχάλακα, Χρήστο Βαρβαντάκη και Κωνσταντίνο Αϊβαλιώτη (Φεστιβάλ Εθνογραφικού Κινηματογράφου Αθηνών – Ethnofest) θα πραγματοποιηθεί τοn Μάιο στον χώρο «Faro» (Εβρου 14, πληροφορίες στο [email protected]).

• Ομιλία του Παναγιώτη Γέροντα, Π/Ν Επιμελητή Υπηρεσίας Ιστορίας Ναυτικού, με θέμα «Η παρουσία και η δράση του Πολεμικού Ναυτικού στην Μικρά Ασία 1912 – 1922» στις 7.30 μ.μ. στο Σπουδαστήριο Σουρμένων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή