Πρόσωπα

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ντοκιμαντέρ για τον διάσημο ράπερ Τούπακ Σακούρ, που δολοφονήθηκε το 1996 στο απόγειο της δόξας του, ετοιμάζει ο Στιβ Μακ Κουίν  (φωτ.), σκηνοθέτης του φιλμ «12 χρόνια σκλάβος». Ο βραβευμένος Αγγλος δημιουργός όχι μόνον έχει εξασφαλίσει τη συγκατάθεση της οικογένειας του ράπερ, αλλά θα συνεργαστεί και με την εταιρεία Amaru Entertainment της μητέρας του Τούπακ, Αφενί Σακούρ.

(…) Eκανε μια πολύ καλή εμφάνιση και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό που θα διεξαχθεί το βράδυ του επόμενου Σαββάτου στο Κίεβο της Ουκρανίας. Ερμηνεύοντας ιδανικά το τραγούδι «This Is Love», σε σύνθεση-παραγωγή του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους των Romy Papadea και John Ballard, η Demy εξασφάλισε τη συμμετοχή και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη μεγάλη γιορτή του Σαββάτου, όπου μέχρι στιγμής έχουν προκριθεί η Μολδαβία, το Αζερμπαϊτζάν, η Σουηδία, η Πορτογαλία, η Πολωνία, η Αρμενία, η Αυστραλία, η Κύπρος και το Βέλγιο. Ο δεύτερος ημιτελικός, απ’ όπου θα προκριθούν άλλες 10 χώρες, θα γίνει σήμερα το βράδυ.

(…) Aφού έγινε πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών ο Ντόναλντ Τραμπ, γιατί να μη γίνει και ο Ντουέιν Τζόνσον; Αλλωστε ο The Rock –αυτό είναι το παρατσούκλι του– είναι σούπερ σταρ, οι ταινίες που πρωταγωνιστεί, όπως η τελευταία «Μαχητές των δρόμων 8», σπάνε ταμεία, ενώ η βιογραφία του έμεινε 20 εβδομάδες στο νούμερο ένα των New York Times. Κάτι τέτοια έκαναν τον 45χρονο ηθοποιό να δηλώσει στο περιοδικό GQ ότι σκέφτεται να κατεβεί υποψήφιος για πρόεδρος της Αμερικής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή