Ενας Σπάιντερμαν στο γκαράζ της γιαγιάς

Ενας Σπάιντερμαν στο γκαράζ της γιαγιάς

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«– Γιώργο, τι νιώθεις όταν φοβάσαι; – Ενα σφάχτη στο συκώτι. – Σιγά μην πάθεις ίκτερο. Μαρίνα;

– Νιώθω σαν να φοράω μια από κείνες τις στολές δύτη που φορούσανε οι σφουγγαράδες παλιά. Είμαι βαριά και δυσκίνητη. – Μπράβο, Μαρίνα. Ξεκίνα να το σχεδιάζεις».

Αυτός είναι ο Γιώργος, ο αντιήρωας του Βασίλη Μαυρογεωργίου στην «Τεράστια έκρηξη». Ο Ορφέας Αυγουστίδης αποδίδει δυναμικά τον χαρακτήρα γύρω από τον οποίο οικοδομείται μια δροσερή παράσταση με πολλά κωμικά στοιχεία. Οι ανασφάλειες και η ρομαντική, ίσως «αλαφροΐσκιωτη» πλευρά του ήρωα προκαλεί να τον συμπαθήσουμε. Είναι πεπεισμένος ότι προορίζεται για μεγάλα, ηρωικά, πράγματα και από το ύψος του Σπάιντερμαν κατρακυλά στο γκαράζ της γιαγιάς του, προσπαθώντας να σπουδάσει ζωγραφική και να βρει τον εαυτό του. Συνοδοιπόροι στη ζωή του, που μοιάζει με καρδιογράφημα, είναι οι Αννα Καλαϊτζίδου και Αριάδνη Καβαλιέρου, που μεταμορφώνονται εξαιρετικά σε όλους τους δευτερεύοντες χαρακτήρες. Η μουσική είναι του Φοίβου Δεληβοριά που ερμηνεύει επί σκηνής ο πολύ καλός Δημήτρης Τάσαινας.

​​Θέατρο Skrow, Αρχελάου 5. Εως 27 Ιουνίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή