Πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΑΤΡΟ ΘΗΣΕΙΟΝ

Την τραγωδία του Σοφοκλή «Αίας» σκηνοθετεί ο Χρήστος Σουγάρης για δέκα παραστάσεις, με πρωταγωνιστές τους Νίκη Σερέτη, Βαγγέλη Ψωμά, Ιωσήφ Ιωσηφίδη κ.ά. Τετάρτη ώς Κυριακή στις 9 μ.μ. Τουρναβίτου 7.

ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ

Η ομάδα χορευτών και ακροβατών «κι όμΩς κινείται» παρουσιάζει το έργο του Δημήτρη Αποστολάκη «Η εκδίκηση του Πυριτίου» σε σκηνοθεσία και χορογραφία Χριστίνας Σουγιουλτζή. Παρασκευή έως Δευτέρα στις 9.15 μ.μ. Φρυνίχου 14.

ΘΕΑΤΡΟ ΟΔΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ – Β΄ ΣΚΗΝΗ

Μέχρι τις 6 Ιουνίου συνεχίζεται η θεατρική μεταφορά του βιβλίου «Σύντομες συνεντεύξεις με απαίσιους άνδρες» του David Foster Wallace σε σκηνοθεσία των Σοφίας Μαρίας Κικιλίντζια, Σταυρούλας Κοντοπούλου και Ζωής Μυλωνά. Δευτέρα και Τρίτη στις 9 μ.μ. Κεφαλληνίας 16.

ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΑΤΡΟ

Για δώδεκα παραστάσεις επιστρέφει στη σκηνή το έργο του Εντουαρντ Αλμπι «Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ» σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη, με τους Ακι Βλουτή και Δήμητρα Χατούπη. Τετάρτη έως Σάββατο στις 9 μ.μ., Κυριακή στις 7 μ.μ. έως 11/6. Ακαδήμου 13, Μεταξουργείο.

ΝΕΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ

Το έργο του Χάρολντ Πίντερ «Φωνές» παρουσιάζεται για δέκα παραστάσεις σε σκηνοθεσία του Μάνου Καρατζογιάννη. Ερμηνεύουν οι Δημήτρης Καταλειφός, Νίκος Πουρσανίδης, Ολια Λαζαρίδου κ.ά. Τετάρτη έως Σάββατο στις 9.15 μ.μ., Κυριακή στις 8 μ.μ. Προφήτου Δανιήλ 3.

Συζήτηση για τα «Φαντάσματα του καιρού μας», για την Αριστερά, τα αδιέξοδα του αντιμνημονιακού ριζοσπαστισμού και τις παθογένειες της πολιτικής στην Ελλάδα σήμερα. Με αφορμή το πρόσφατο βιβλίο του (εκδόσεις Πόλις 2016), ο συγγραφέας και καθηγητής Πολιτικών Επιστημών στο ΑΠΘ Νικόλας Σεβαστάκης συζητά με τη δημοσιογράφο Μαρία Κατσουνάκη. Στις 19:30 Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή