Deree Open Fest: Countdown!

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αντίστροφα μετρούν οι μέρες για το Deree Open Fest, το φεστιβάλ που με το συναρπαστικό του πρόγραμμα περιμένει όλη η Αθήνα και περιμένει όλη την Αθήνα!

Για τρεις νύχτες και δύο μέρες, το campus του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος στην Αγία Παρασκευή θα γεμίσει εικόνες, μουσική, χρώματα, αντιθέσεις και γεύσεις, που θα προσφέρουν στους επισκέπτες το Tech Fair, το Meet Market, τα street food κεράσματα, οι αθλητικές δραστηριότητες και όλα τα events. Και φυσικά, το φεστιβάλ θα ανοίξει εντυπωσιακά και ατμοσφαιρικά με το πολυαναμενόμενο sixties prom night party by six d.o.g.s σε επιμέλεια και οργάνωση του Κωνσταντίνου Δαγριτζίκου, το βράδυ της Παρασκευής 9 Ιουνίου. Να μη λείψει κανείς!

Ελεύθερη είσοδος στο campus Σάββατο 10 και Κυριακή 11 Ιουνίου

Γραβιάς 6, 153 42 Αγία Παρασκευή

Με την υποστήριξη των: six d.o.g.s, The Meet Market, Κωτσόβολος, Δειπνοσοφιστήριον, Sony PlayStation Greece, Samsung Electronics Hellas, Lenovo, iStorm, HP, hmd. The Home of Nokia phones, Epson, Dell EMC

Χορηγοί επικοινωνίας: Lifo, Εn Lefko 87.7, Hit 88.9, , Red 96.3

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή