Είκοσι πέντε λεπτά Αριστερά – Δεξιά

Είκοσι πέντε λεπτά Αριστερά – Δεξιά

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ελληνικές δυνάμεις καταλαμβάνουν χώρο στην Πειραιώς 260, αναδεικνύοντας τη δυναμική τους και διεκδικώντας το στίγμα τους στο παγκόσμιο χορευτικό στερέωμα. Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις είναι αυτή της Λενιώς Κακλέα.

Η νέα της χορογραφική δουλειά με τίτλο «Το A Hand’s Turn» απευθύνεται σε έναν ή δύο μόνο επισκέπτες-θεατές κάθε φορά. Μέσα από μία εικοσιπεντάλεπτη ιδιωτική συνάντηση, η χορογράφος διερευνά τη διάκριση «δεξιά-αριστερά» και τις λειτουργικές, πολιτικές και συμβολικές διαστάσεις της, εξετάζοντας τη σύγκρουση μεταξύ προσώπου και προσωπείου, σώματος και προσώπου. Μετά τη συνάντηση, οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα αποτύπωμα της χορογραφίας σε μορφή βιβλίου.

Αυτό που αρχικά ήταν μια «συνομιλία» μεταξύ επισκέπτη και ερμηνεύτριας, θα μπορεί τώρα να γίνει μια νέα προσωπική εμπειρία για τον επισκέπτη μόνο του στον ιδιωτικό του χώρο.

​​Πειραιώς 260, Χώρος Β΄ (Πατάρι). Παραστάσεις μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Πληροφορίες στο www.greekfestival.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή