Ο «Λεμπόφσκι» κάτω από τα αστέρια

Ο «Λεμπόφσκι» κάτω από τα αστέρια

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία ακόμα ξεχωριστή προβολή διοργανώνει το Athens Open Air Film Festival, το κινηματογραφικό φεστιβάλ του καλοκαιριού που στήνει τις οθόνες του σε απροσδόκητα μέρη, χαρίζοντάς μας ξεχωριστές εμπειρίες συντροφιά με αγαπημένες ταινίες. Για απόψε το ραντεβού δίνεται στην πλαζ του Αγίου Κοσμά, με τους διοργανωτές να μας καλούν να πάρουμε ψάθες, πετσέτες ή καρέκλες, να φορέσουμε μαγιό και να κατεβούμε πλάι στη θάλασσα για να απολαύσουμε τον περίφημο «dude» του μοντέρνου σινεμά. Μιλάμε φυσικά για τον «Μεγάλο Λεμπόφσκι» των αδελφών Κοέν, μια από τις πιο καλτ σύγχρονες κινηματογραφικές δημιουργίες, ένα κανονικό αριστούργημα, το οποίο αυτήν τη φορά θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε σε μια παραθαλάσσια προβολή, κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Για όσους δεν γνωρίζουν τι εστί «Λεμπόφσκι»: δύο μπράβοι προσπαθούν να εκφοβίσουν τον εκατομμυριούχο Λεμπόφσκι, μπερδεύουν ωστόσο το θύμα τους με τον συνονόματο «Dude», ο οποίος αποφασίζει να πάρει εκδίκηση, με τη βοήθεια των φίλων του από την ομάδα μπόουλινγκ. Το αμίμητο στυλ των Τζεφ Μπρίτζες, Τζον Γκούντμαν και Στιβ Μπουσέμι αναδεικνύει το σενάριο-κέντημα με τις αξέχαστες ατάκες και τον σουρεαλισμό σε πρώτο πλάνο. Μετά την προβολή της ταινίας θα ακολουθήσει πάρτι με μουσικές επιλογές από τον Γιώργο Μουχταρίδη.

​​Είσοδος ελεύθερη, στις 9.30 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή