Τα δωρεάν της εβδομάδας

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κυριακή 30.7

Θεματική ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο και στο μουσείο Αρχαίας Αγοράς διοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αθηνών, στο πλαίσιο του προγράμματος «Ιστορίες της νύχτας» του υπουργείου Πολιτισμού. Στις 7.30 μ.μ.

Αρχαία Αγορά Αθηνών, τηλ. 210-32.14.825

ΧΟΡΟΣ

Κυριακή 30.7

Σε πλατείες, δρόμους και κτίρια ιδιαίτερου αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος στην πόλη της Κέρκυρας πραγματοποιούνται οι παραστάσεις του φεστιβάλ σύγχρονου χορού σε αστικό τοπίο «Ενα μικρό βήμα», που διοργανώνει η ομάδα Ελεύθερη Πτώση. Καθημερινά έως τις 5 Αυγούστου Κέρκυρα

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Φωτογραφίες αντιπροσωπευτικών έργων από τη συλλογή του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, καθώς και ένα τετράλεπτο ποιητικό βίντεο, περιλαμβάνει η έκθεση «Ταξίδι στον Κυκλαδικό Πολιτισμό» που φιλοξενείται στο επίπεδο αφίξεων του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελ.

Βενιζέλος»

Συνεχίζεται μέχρι τις 6 Αυγούστου η ατομική έκθεση ζωγραφικής της Βούλας Πριοβόλου με τίτλο «Ρέουσες Μορφές» στο Ιστορικό Αρχείο-Μουσείο Υδρας. Καθημερινά από τις 9 π.μ. έως τις 4 μ.μ. και από τις 7.30 έως τις 9.30 μ.μ. Υδρα

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή