Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Ο Πέτρος Κλαμπάνης με μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών ταξιδεύει το κοινό του Santorini Arts Factory από την τζαζ σκηνή της Νέας Υόρκης στις μουσικές της Μεσογείου και των Βαλκανίων στις 9.30 μ.μ.

• Στην Κατερίνη και στο αρχαίο θέατρο του Δίου ανεβαίνουν οι «Πέρσες» του Αισχύλου στις 9 μ.μ. από τον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου, σε σκηνοθεσία Αρη Μπινιάρη. Παίζουν οι Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Νίκος Ψαρράς, Χάρης Χαραλάμπους, Αντώνης Μυριαγκός.

• Ντουέτα από όπερες παρουσιάζουν οι Μαρία Μητσοπούλου (σοπράνο) και Δημήτρης Πακσόγλου (τενόρος) με τον Νάσο Γκρόζα στο πιάνο στην αυλή του Ι.Ν. του Σωτήρος στο φεστιβάλ της Αίγινας αύριο Τετάρτη στις 9 μ.μ.

• Περίπατο στην Πλάκα διοργανώνει το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης αύριο στις 7.30 μ.μ. με θέμα τις κινηματογραφικές και ρομαντικές ιστορίες που εκτυλίχθηκαν κάτω από την Ακρόπολη, ενώ στο τέλος θα προβληθούν αποσπάσματα από ελληνικές ταινίες που γυρίστηκαν στην περιοχή.

• Προβολή της ταινίας «Ρισάλτο» του Βασίλη Βαφέα στον θερινό κινηματογράφο της Ελευσίνας στις 9.30 μ.μ. στο πλαίσιο του Φεστιβάλ των Αισχυλείων. Την Τετάρτη εμφανίζεται ο πάντα δημιουργικός και ανατρεπτικός Γιάννης Αγγελάκας μαζί με την μπάντα του, τους 100°C, στις 8.30 μ.μ. στο Παλαιό Ελαιουργείο.

• Η ταινία «Πέρασμα στην Ινδία», σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Λιν, προβάλλεται αύριο στις 9 μ.μ. στο αίθριο του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου με ελεύθερη είσοδο, στο πλαίσιο του 7ου Athens Open Air Festival.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή