Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τη σεμνότητα που τη χαρακτηρίζει συνήθως ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου, ένατου άλμπουμ της, που τιτλοφορείται «Utopia» και αναμένεται στις 24 Νοεμβρίου, η Μπγιορκ (φωτ.), εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της στον «εξαιρετικά ταλαντούχο» καλλιτέχνη που φιλοτέχνησε το εξώφυλλο, με τη βοήθειά της. «Ανυπομονώ να το ακούσετε» και «ελπίζω να σας αρέσει», συμπλήρωσε, απευθυνόμενη στο κοινό της μέσω των social media.

(…) Το είπαν και το έκαναν. Μέλη της φεμινιστικής οργάνωσης Femen διαδήλωσαν γυμνόστηθες κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκδήλωσης-αφιερώματος στον σκηνοθέτη Ρομάν Πολάνσκι, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην κινηματογραφική λέσχη του Παρισιού παρουσία του Γαλλοπολωνού δημιουργού. Σ’ ένα από τα πανό που κρατούσαν οι διαδηλώτριες, έγραφε: «Αν ο βιασμός είναι τέχνη, δώστε στον Πολάνσκι όλα τα Σεζάρ». Πάντως, η υπουργός Πολιτισμού της Γαλλίας Φρανσουάζ Νισέν αρνήθηκε να καταδικάσει το έργο του. «Πρόκειται για ένα έργο, όχι για έναν άνδρα και δεν θα καταδικάσω το έργο», σχολίασε.

(…) Mε αφορμή την πρόσφατη κυκλοφορία του βινυλίου για το άλμπουμ «Εισιτήριο» (Feelgood Records), ο Νίκος Πορτοκάλογλου θα βρεθεί τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου στο Café του Public Συντάγματος για να το υπογράψει και να παίξει ζωντανά μερικά από τα καινούργια τραγούδια που έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό. Μαζί του θα βρίσκονται δύο από τα μέλη της μπάντας του, «Ευγενείς Αλήτες», η Αγάπη Διαγγελάκη και ο Βύρων Τσουράπης αλλά και ο παραγωγός του Μελωδία 99,2 Ξενοφών Ραράκος, σε ρόλο δημοσιογράφου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή