ΑΤΖΕΝΤΑ

Το πρώτο TEDxMoraitis School

Το πρώτο TEDxMoraitis School

Με πρωτοβουλία της μαθήτριας του Λυκείου, Βασιλικής Πουλά, και σε συνεργασία με όλη τη μαθητική κοινότητα, η Σχολή Μωραΐτη διοργανώνει το πρώτο TEDxMoraitisSchool, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017 (11πμ), στο Θέατρο της Σχολής Μωραΐτη στο Παλαιό Ψυχικό.

Κεντρικό θέμα της διοργάνωσης είναι η έννοια της ταυτότητας (identity). Οι ομιλίες θα συνδέονται, άμεσα ή έμμεσα, με κάποιον από τους άξονες του πολυδιάστατου αυτού ζητήματος.

Οι 16 ομιλητές είναι άνθρωποι με βαθιά γνώση, από διαφορετικό υπόβαθρο και έχουν προσκληθεί προκειμένου να γίνει επαρκής ανάλυση του θέματος, με σφαιρικό και συγχρόνως, ουσιαστικό τρόπο.

Απώτερος σκοπός του TEDxMoraitisSchool είναι το κοινό να αποχωρήσει έχοντας συναντηθεί με ποικίλες προοπτικές, οι οποίες θα λειτουργήσουν ως αφορμή για προσωπική ανάπτυξη και συμβολή στην κοινότητα.

Ομιλητές: Βάσω Κιντή, Ανδριανή Παπαδοπούλου, Nadir Noori, Κωστής Παπαϊωάννου, Μαριάννα Κάλμπαρη, Αγγελική Σεραφείμ, Αριστείδης Χατζής, Ζωή Κουρνιά, Δάφνη Οικονόμου, Παναγιώτης Βλάχος, Λένα Διβάνη, Σπύρος Κασιμάτης, Φίλιππος Μανδηλαράς, Κυριάκος Πιερρακάκης, Τάκης Θεοδωρόπουλος.

Το πρώτο TEDxMoraitis School-1

http://www.tedxmoraitis.com