Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Σε απευθείας μετάδοση από το Λονδίνο θα προβληθεί το θρυλικό μιούζικαλ του Στίβεν Σόντχαϊμ «Follies», στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 9 μ.μ.

• Εγκαίνια του δεύτερου μέρος της ομαδικής έκθεσης καλλιτεχνών από το Ιράν, με τίτλο «Insomnia», στο Art Zone 42 (Λεωφ. Κωνσταντίνου 42), στις 7 μ.μ.

• Παρουσίαση του μυθιστορήματος «Τετράδια ονείρων» (εκδόσεις Καστανιώτη) της Ζυράννας Ζατέλη, στο «Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης» (Ανδρέα Παπανδρέου 11), στις 7 μ.μ.

• Το έργο της ιαπωνικής παράδοσης του θεάτρου No, με τίτλο «Yo-κι-χι», παρουσιάζεται από την Εναλλακτική Σκηνή και τον Μιχάλη Μαρμαρινό και κάνει πρεμιέρα στον Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στις 8.30 μ.μ.

• Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, υπό τη διεύθυνση της Ζωής Τσοκάνου, συμμετέχει στην καμπάνια ενημέρωσης της ΑΕΛΙΑ για τον καρκίνο του μαστού. Στη συναυλία συμμετέχουν η Ελένη Καλένος και η Αντιγόνη Παπούλκα. Στη Λ. Νίκης 73 (Θεσσαλονίκη), στις 9 μ.μ.

• Η παράσταση «Ελεύθεροι Πολιορκημένοι» του Διονυσίου Σολωμού κάνει πρεμιέρα στην κεντρική σκηνή του Bios (Πειραιώς 84) σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μπίτου. Στις 9 μ.μ.

• Ο συγγραφέας Αρης Φιορέτος επισκέπτεται την Αθήνα, για μια βραδιά γνωριμίας με το ελληνικό κοινό, συζητώντας με επίκεντρο το βιβλίο του «Μαίρη» (εκδόσεις Πατάκη), στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Οι συγγραφείς του κόσμου στον ΙΑΝΟ», Σταδίου 24, στις 8.30 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή