Ενα μπαζάρ που αξίζει να επισκεφθείτε

Ενα μπαζάρ που αξίζει να επισκεφθείτε

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι λίγοι οι θεσμοί κοινωνικής προσφοράς στη χώρα μας που έχουν να επιδείξουν, συνδυαστικά, έργο, ήθος και μακροβιότητα.

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού κλείνει εφέτος 85 χρόνια ζωής και δίνει στα παιδιά την ευκαιρία να αναπτύξουν πτυχές της προσωπικότητάς τους που θα τους είναι χρήσιμες στη σημερινή απαιτητική εποχή. Είναι, λοιπόν, σημαντικό να ενισχύσουμε αυτή την πρωτοβουλία με μια επίσκεψη στην εορταγορά του Σώματος που διοργανώνεται αύριο Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στον φιλόξενο χώρο της Σχολής Μωραΐτη στο Ψυχικό. Ο στόχος είναι να γνωρίσουμε τη δράση του Ελληνικού Οδηγισμού από κοντά αλλά και να γευθεί χειροποίητες λιχουδιές που έχουν ετοιμάσει μέλη από όλη την Ελλάδα.

Στο Μπαζάρ του ΣΕΑ θα βρει κανείς βιβλία, κοσμήματα, cd, δίσκους βινυλίου, είδη οικιακού εξοπλισμού και διακόσμησης καθώς και χριστουγεννιάτικα είδη. Ξεχωρίζει και το γούρι του 2018 που ετοίμασε ο Νικηφόρος Μιχαλαριάς. Η διεύθυνση της Σχολής Μωραΐτη είναι Αγίου Δημητρίου και Παπαναστασίου.

Οι ώρες είναι 10 π.μ. – 7 μ.μ. αύριο και 10 π.μ. με 5 μ.μ. την Κυριακή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή