Τα δωρεάν της εβδομάδας

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΒΙΒΛΙΟ

Δευτέρα 4.12

Ο Γιάννης Πλατσιδάκης, πρόεδρος της Intercargo και διευθύνων σύμβουλος της Anangel, συνομιλεί με τη Μαργαρίτα Πουρνάρα στο πλαίσιο του κύκλου «Απρόβλεπτες Συναντήσεις στο café του Ιανού». Στις 8.30 μ.μ.

Σταδίου 24

Η σειρά «Φίλοι στο Φίλιον» συνεχίζεται, αυτή τη φορά με τη συγγραφέα Αλκη Ζέη. Θα μιλήσει επίσης ο Τίτος Πατρίκιος, ενώ η συγγραφέας θα συνομιλήσει με τον Θέμη Ροδαμίτη. Θα διαβαστεί το τελευταίο της βιβλίο «Πόσο θα ζήσεις ακόμα γιαγιά;» (Εκδ. Μεταίχμιο). Στις 8 μ.μ., στο Καφέ Φίλιον.

Σκουφά 34

ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ/ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Δευτέρα 4.12

Στο «Σπίτι της Κύπρου» στο κέντρο της Αθήνας, διοργανώνεται εκδήλωση με θέμα «Ο στρατηγικός ρόλος Κύπρου και Ελλάδος μέσα από τις τριμερείς συνεργασίες με χώρες της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής», με ομιλητή τον γενικό διευθυντή του υπουργείου Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, πρέσβη Αλέξανδρο Ν. Ζήνων. Την εκδήλωση χαιρετίζει ο πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας Κυριάκος Κενεβέζος. Στις 7 μ.μ.

Ξενοφώντος 2Α

Πέμπτη 7.12

Το Ιδρυμα της Βουλής των Ελλήνων «για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία» διοργανώνει συνέδριο με τίτλο «Τέχνη και Δημοκρατία» στο Μουσείο της Ακρόπολης. Το συνέδριο θα διαρκέσει δύο ημέρες, με τη συμμετοχή επιστημόνων τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κυριακή 3.12

Συνεχίζεται έως τις 7 Ιανουαρίου το «The Christmas Factory», στην καρδιά της Αθήνας, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Οκτώ δωρεάν δράσεις με εργαστήρια και πολλές ακόμα εκπλήξεις. Κάθε μέρα από τις 10 π.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή