Τα δωρεάν της εβδομάδας

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Κυριακή 7.1

Ο Δημήτρης Καταλειφός διαβάζει διηγήματα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη στο πλαίσιο του κύκλου «Οι Παραβάσεις», στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στις 5 μ.μ. Λ. Συγγρού 364

Δευτέρα 8.1

Ο ποιητής Γιάννης Δάλλας συνομιλεί με τον Κώστα Γ. Παπανδρέου στο πλαίσιο του κύκλου «Ποιητικοί Διάλογοι De Profundis», στο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Γκοβόστη, στις 7 μ.μ.

Ζωοδόχου Πηγής 73

ΕΚΘΕΣΗ

Δευτέρα 8.1

Εγκαίνια της έκθεσης/αφιέρωμα στον Δαμιανό Ζαρίφη, «Ο παλμός του σχεδίου», σε επιμέλεια Ελένης Βαροπούλου, με σχέδια και ζωγραφικές από το προσωπικό αρχείο του. Στον Πολυχώρο «Ω2» του Ωδείου Αθηνών. Στις 7 μ.μ. Βασ. Γεωργίου B΄ 17

Τετάρτη 10.1

Εγκαίνια της αναδρομικής έκθεσης του Κώστα Στάθη «Η ανακάλυψη ενός πρωτοπόρου του Ελληνικού και Κυπριακού Μοντερνισμού», στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, στις 8 μ.μ.

Πειραιώς 206

ΒΙΒΛΙΟ

Τρίτη 9.1

Παρουσίαση του βιβλίου του Χρήστου Γιανναρά «Το Πρόσωπο και ο Ερως» (εκδ. Ικαρος), με αφορμή την επανέκδοσή του και τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την πρώτη κυκλοφορία του. Στο βιβλιοπωλείο Ιανός, στις 8.30 μ.μ.

Σταδίου 24

ΠΡΟΒΟΛΗ

Σάββατο 13.1

Κινηματογραφική προβολή-αφιέρωμα στον Κώστα Γαβρά, «Ο αγνοούμενος» (1982) στο Κινηματοθέατρο «Κ. Γαβράς» στις 8.30 μ.μ.

Βασιλικών 6

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή