Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• O ΟΠΑΝΔΑ και το UNAM παρουσιάζουν έκθεση αφίσας με έργα σπουδαίων Μεξικανών γλυπτών στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων «Μελίνα» (Ηρακλειδών 66Α και Θεσσαλονίκης).

• «Ο Αδαής και ο Παράφρων», η άγρια κωμωδία του Τόμας Μπέρνχαρντ με σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή τον Γιάννο Περλέγκα, επιστρέφει για έναν τρίτο κύκλο παραστάσεων στο Θέατρο Πορεία, από σήμερα το βράδυ (Τρικόρφων 3, Αθήνα).

• Η νέα δουλειά της Ιωάννας Πορτόλου και της ομάδας Griffon με τίτλο «Risk», μια παράσταση-χορευτικός μαραθώνιος που επικεντρώνεται στο ρίσκο, παρουσιάζεται έως τις 18/1 στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση (Συγγρού 107).

• Διάλεξη του καθηγητή Φυσικών Καταστροφών Κώστα Συνολάκη με θέμα «Πλημμύρες και τσουνάμι: Τι κάνουμε;», στο πλαίσιο του Hub Science στις 8 μ.μ. (Αλκμήνης 5).

• Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου συζητάει για τον ρόλο της γυναίκας εργαζόμενης στη σύγχρονη-ανταγωνιστική κοινωνία με καλεσμένους του την κυρία Αντιγόνη Λυμπεράκη, συγγραφέα του βιβλίου «Γυναίκες στην οικονομία», και τον κύριο Αριστείδη Χατζή, συγγραφέα του βιβλίου «Φιλελευθερισμός». Στις 7 μ.μ. στο Public Συντάγματος.

• Οι εκδόσεις Παπαζήση και ο Ιανός παρουσιάζουν το βιβλίο του καθηγητή στο ΤΕΙ Αθήνας Στέλιου Βαρβαρέσου, «Η χαμένη τέχνη του ταξιδιού, από τον ταξιδιώτη στον τουρίστα. Ενας εναλλακτικός οδηγός αναζήτησης». Στις 6 μ.μ. (Σταδίου 24).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή