Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Ομιλία του προέδρου του εφορευτικού συμβουλίου της Εθνικής Βιβλιοθήκης Σταύρου Ζουμπουλάκη με θέμα «Για τον “Ενιαυτό” του Τ. Κ. Παπατσώνη». Στη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη στις 7 μ.μ. Cotsen Hall, Αναπήρων Πολέμου 9.

• «Ο Εθνικός Διχασμός, οι επιχειρηματίες, οι τράπεζες» είναι το θέμα της ομιλίας του καθηγητή Γιώργου Θ. Μαυρογορδάτου στο πλαίσιο της σειράς «Καταθέσεις Πολιτισμού στην Τράπεζα της Ελλάδος». Στις 6 μ.μ. Είσοδος από την Εδουάρδου Λω και Σταδίου.

• Ο σολίστας Κυριάκος Γκουβέντας μαζί με μια ομάδα βιολιστών σε ένα μουσικό οδοιπορικό εμπνευσμένο από τις διαδρομές του Οριεντ Εξπρές. Στο Half Note Jazz Club. Τριβωνιανού 17, Μετς.

• Τα σημαντικότερα κρασιά του ανθρώπου που θεωρείται ο «πατέρας» του σύγχρονου οινικού κόσμου της Αμερικής, του Robert Mondavi από τη Napa, παρουσιάζονται στο Cellier στις 8.45 μ.μ. Κριεζώτου 15.

• Προβολή του ιστορικού ντοκιμαντέρ «Στην άκρη του Αιγαίου, Καστελλόριζο», στις 8 μ.μ. στο Πάρκο Μίκης Θεοδωράκης – αίθουσα Νίκος Εγγονόπουλος. Π. Μπακογιάννη 38-42, Βριλήσσια.

• Παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Τσιαμπάου: Αμφίθυμη Νεωτερικότητα, 9+1 κείμενα για τη μοντέρνα αρχιτεκτονική στην Ελλάδα. Στις 7 μ.μ. στο Ιδρυμα Αγγελου και Λητώς Κατακουζηνού. Λεωφ. Βασ. Αμαλίας 4 (5ος όροφος).

• Το Studio Μαυρομιχάλη παρουσιάζει τον θεατρικό μονόλογο «Το Σόλο του Φίγκαρω» του Γιάννη Σκαρίμπα. Διασκευή-σκηνοθεσία: Λάμπρος Ντούσικας. Στις 9 μ.μ. Μαυρομιχάλη 134, Εξάρχεια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή