Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Ο Πορτογάλος ηθοποιός και τραγουδιστής André Maia, που ζει στην Αθήνα από το 2009, δίνει συναυλία σήμερα (9.30 μ.μ.) στον Ιανό (Σταδίου 24).

• Η Δημοτική Θεατρική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας (ΔΗΠΕΘΕΚ) παρουσιάζει το έργο «Φρίντα Κάλο, Viva la vida» του Πίνο Κακούτσι, σε σκηνοθεσία Κατερίνας Συμεωνίδου, στις 2, 3, 4, 9, 10, 11/3 στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου.

• Λήγει την Κυριακή 4 Μαρτίου η έκθεση «Το τέλος της παλιάς μας πόλης. Θεσσαλονίκη 1870-1917» που παρουσιάζεται στο Πολιτιστικό Κέντρο Θεσσαλονίκης του ΜΙΕΤ (Βίλα Καπαντζή, Βασ. Ολγας 108).

• «Το παιχνίδι της σφαγής» του Ευγένιου Ιονέσκο παρουσιάζει το Εθνικό Θέατρο στη σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη» σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα και σε μετάφραση Γεράσιμου Ευαγγελάτου. Ωρα έναρξης 8 μ.μ. Πανεπιστημίου 48.

• Διπλή συναυλία του γερμανικού ντουέτου ηλεκτρονικής μουσικής Grandbrothers στην εκκλησία του Αποστόλου Παύλου στις 8.30 μ.μ. και στις 10 μ.μ. (Φιλελλήνων 27, Σύνταγμα).

• Με το φιλμ της Ανιές Βαρντά «Πρόσωπα και Ιστορίες» στις 8 μ.μ. στον κινηματογράφο Ολύμπιον (πλατεία Αριστοτέλους) ξεκινάει το 20ό Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης με προβολές για όλη την ερχόμενη εβδομάδα.

• H θρυλική ταινία του βωβού κινηματογράφου «Ο χρυσοθήρας» του Τσάρλι Τσάπλιν προβάλλεται στο Μέγαρο Μουσικής με τη συνοδεία της ΚΟΑ υπό τη διεύθυνση του Στάθη Σούλη στις 8.30 μ.μ. (Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή