Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Συνεχίζεται η έκθεση έργων του Ελληνα θαλασσογράφου Κωνσταντίνου Βολανάκη στο Ιδρυμα Β. και Μ. Θεοχαράκη, Βασ. Σοφίας 9 και Μέρλιν 1. Διάρκεια έως 13/5.

• Εκθεση του καλλιτεχνικού έργου του σκηνογράφου Στέφανου Λαζαρίδη. Η επιμέλεια της έκθεσης ανήκει στον εικαστικό Αντώνη Βολανάκη. Στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, από τις 9.30 π.μ. έως τις 9 μ.μ. Διάρκεια έως 1/4.

• Η Ιστορία  μέσα από τα αντικείμενα του Μουσείου Ισλαμικής Τέχνης. Ξεχωριστές περιηγήσεις στον κόσμο του ισλαμικού πολιτισμού. Στις 4 μ.μ. στο Μουσείο Μπενάκη. Πειραιώς 108.

• «Ξένια Σιμόνοβα:  μαγεύοντας με την άμμο, τη ζωγραφική και τη μουσική». Η Ουκρανή καλλιτέχνις σμιλεύει ζωντανά την άμμο, ταξιδεύοντας το κοινό –ενηλίκους και παιδιά– στη μαγεία μιας πρωτότυπης και πολύτεχνης παράστασης. Στις 9 μ.μ., στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

• Συναυλία  της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Γαλλικής Ραδιοφωνίας, με τη συμμετοχή της σούπερ σταρ του πιάνου, Κάτια Μπουνιατισβίλι. Στις 8.30 μ.μ., στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

• Οπερα: Το έργο του Σαρλ Γκουνό «Ρωμαίος και Ιουλιέττα» παρουσιάζεται στην Εθνική Λυρική Σκηνή, υπό τη μουσική διεύθυνση του Λουκά Καρυτινού και σε σκηνοθεσία Νίκου Μαστοράκη.

• Παρουσίαση  του βιβλίου «My Long Run» του δημοσιογράφου Παντελή Καψή. Στις 8.30 μ.μ., στο cafe του Public Συντάγματος. Είσοδος ελεύθερη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή