Πειραματισμός και αυτοσχεδιασμοί

Πειραματισμός και αυτοσχεδιασμοί

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα πολύ ιδιαίτερο λάιβ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρεθούν αύριο Σάββατο στο six d.o.g.s., για να ακούσουν τους Ελληνες Magenta Flaws. Μουσικοί νέοι ηλικιακά αλλά με ήχο που παραπέμπει σε ώριμους δημιουργούς, μοιράζουν τις προτιμήσεις τους μεταξύ trip hop, ηλεκτρονικών θεμάτων και εναλλακτικής ροκ, χωρίς παράλληλα να φοβούνται τον πειραματισμό. Στην προσεχή συναυλία θα βασιστούν στο πολύ ενδιαφέρον ντεμπούτο άλμπουμ τους «Corridor», το οποίο κυκλοφόρησε το 2016, ενώ θα μας συστήσουν και αρκετά νέα κομμάτια από την επερχόμενη δεύτερη δισκογραφική τους δουλειά. Μάλιστα, κάποια από τα ήδη γνωστά και επιτυχημένα τραγούδια της μπάντας, όπως το «Her flame» και το «S117», αναμένεται να ακουστούν σε καινούργιες ενορχηστρώσεις.

Αν κάποιος αναζητήσει τις ηχητικές καταβολές και την εξέλιξη των Magenta Flaws, θα εκπλαγεί από τον μουσικό πειραματισμό και τους αυτοσχεδιασμούς, οι οποίοι όμως εξηγούν σε μεγάλο βαθμό και την τωρινή τους πρόοδο. Κομμάτια όπως το σπονδυλωτό «Landscape» άλλωστε (από τα πρώτα τους) δείχνουν στέρεη υφολογική βάση, πάνω στην οποία έχουν πατήσει και έχουν αναδειχθεί οι πιο καινούργιες και ολοκληρωμένες ηχητικές τους εξερευνήσεις.

​​Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι. Στις 9.30 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή