Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Η Ρένα Μόρφη παρουσιάζει στο κοινό του Σταυρού του Νότου τη φανταχτερή περσόνα Σούλη Ανατολή. Θα τραγουδήσει ό,τι επέζησε από τις περασμένες δεκαετίες, χωρίς ταμπού. Στις 10.30 μ.μ. Φραντζή και Θαρύπου 35-37.

• Μουσική παράσταση «Ο αλησμόνητος κήπος», με τραγούδια και μουσικές σε πρωτότυπη σύνθεση του Κυριάκου Καλαϊτζίδη, στην εναλλακτική σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Στις 8.30 μ.μ. στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

• «Συνέβη στην Ελλάδα – Συμπτώματα κατοχής»: Τα κομβικά γεγονότα που καθόρισαν την πορεία του νεοελληνικού κράτους φωτίζονται σε μία σειρά από σκηνικές δράσεις – παραστάσεις. Στις 5.30 μ.μ., στο Εθνικό Θέατρο. Αγίου Κωνσταντίνου 22-24.

• Οι εκδόσεις Στερέωμα παρουσιάζουν το βιβλίο του Ε. Ζάχου-Παπαζαχαρίου «Στα Εξάρχεια το ’80» στο βιβλιοπωλείο «Books Plus» (Πανεπιστημίου 37). Ομιλητές: Γιώργος-Ικαρος Μπαμπασάκης και Δημήτρης Φύσσας. Στις 8 μ.μ.

• Η έκθεση με έργα Παύλου Σάμιου και Μανώλη Χάρου εγκαινιάζεται στην γκαλερί Alma στα Τρίκαλα. Επιμέλεια: Γιάννης Μπόλης. Στις 7.30 μ.μ.

• Η έκθεση «Το Μεσολόγγι & ο λόρδος Βύρων, Στ΄ διαδρομή» εγκαινιάζεται στην Πινακοθήκη Μοσχανδρέου, στο Μεσολόγγι, σε συνεργασία με την αίθουσα τέχνης «Αγκάθι-Καρτάλος». Στις 7 μ.μ.

• Το Θέατρο της Οδού Κυκλάδων – Λευτέρης Βογιατζής φιλοξενεί τη Μελίνα Τανάγρη για τρεις μουσικές παραστάσεις με τίτλο «Γράμμα στην Barbara», σήμερα, αύριο και την Κυριακή 1/4. Στις 9 μ.μ. Κυκλάδων 11 και Κεφαλληνίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή