Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Η «Βιοτεχνία Υαλικών» του Μένη Κουμανταρέα σε σκηνοθεσία Αγγελου Χατζά παρουσιάζεται στο θέατρο Φούρνος στις 9.15 μ.μ. Μαυρομιχάλη 168.

• Στο «Κυνήγι του χαμένου πασχαλινού αυγού» στην Πλάκα θα συμμετέχουν παιδιά από 4 έως 8 ετών στη δράση του Μουσείου Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης. Τριπόδων 23.

• Ο Μπάμπης Τσέρτος σε τραγούδια στο πνεύμα των ημερών στη μουσική σκηνή Ρυθμός Stage. Ο Κώστας Καρτελιάς απαγγέλλει κείμενα και ποιήματα. Στις 9.30 μ.μ. Λεωφ. Μαρίνου Αντύπα 38.

• Οι εκδηλώσεις του φετινού κύκλου Adagio – Μουσικές για τις ημέρες του Πάσχα ολοκληρώνονται με το αφιέρωμα στον Λέοναρντ Μπερνστάιν (1918-1990). Στις 8.30 μ.μ., στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

• Ο «Επιτάφιος», το λογοτεχνικό ρέκβιεμ του Γιάννη Ρίτσου με τη στιβαρή γραφή και το αλύγιστο πνεύμα, σε μουσική του Μίκη Θεοδωράκη, παρουσιάζεται από τη διεθνώς καταξιωμένη τραγουδίστρια Μαρία Φαραντούρη. Στις 8.30 μ.μ., στην Εθνική Λυρική Σκηνή. Ευριπίδου και Λ. Συγγρού.

• Ο Χώρος Τέχνης Ιδιόμελο και οι εκδόσεις Καζαντζάκη συνδιοργανώνουν, ένα μουσικό – λογοτεχνικό αφιέρωμα στον Νίκο Καζαντζάκη, με βασικό άξονα το μυθιστόρημα «Ο Χριστός Ξανασταυρώνεται». Στις 9 μ.μ. Ελευθερίου Βενιζέλου 17 & Βασ. Κωνσταντίνου.

• Το έργο του Γκέοργκ Μπίχνερ «Βόυτσεκ» παρουσιάζεται στη θεατρική σκηνή Faust σε σκηνοθεσία Βίκυς Θεολόγη. Στις 9 μ.μ. Καλαμιώτου 11 και Αθηναΐδος 12.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή