Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Ξεναγήσεις στην περιοδική έκθεση «Στη δίνη του Μεγάλου Πολέμου: Η Θεσσαλονίκη της Στρατιάς της Ανατολής», στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού, από τους επιμελητές Ιωάννη Μότσιανο και Αργυρή Κατσαρίδου στις 11 π.μ. Λεωφ. Στρατού 2, Θεσσαλονίκη.

• Το Ιδρυμα Γιάννη Τσαρούχη αναβιώνει το σπίτι, εργαστήριο και μουσείο του σπουδαίου εικαστικού στο Μαρούσι. Πιστά αντίγραφα των ζωγραφικών συνθέσεών του, μαζί με προσωπικά αντικείμενα και πλούσιο φωτογραφικό υλικό, δίνουν στον χώρο, που χτίστηκε το 1965, την αυθεντική του όψη. Από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ. Πλουτάρχου 28.

• Ο Σωτήρης Φέλιος και οι ζωγράφοι Μαρία Φιλοπούλου, Στέφανος Δασκαλάκης και Εμμανουήλ Μπιτσάκης συνομιλούν με τη Μαργαρίτα Πουρνάρα στον «Ιανό» στις 8.30 μ.μ. για τον δεσμό μεταξύ συλλεκτών και καλλιτεχνών. Σταδίου 24.

• Το Chamber Music Society του Lincoln Center της Νέας Υόρκης έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και παρουσιάζει τη συναυλία «Οδύσσεια» στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ και ώρα 8.30 μ.μ. Η είσοδος είναι δωρεάν με ηλεκτρονική προεγγραφή μέσω του www.snfcc.org. Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364.

• Το Ωδείο Αθηνών φιλοξενεί τον διεθνή διαγωνισμό πιάνου «De Bach Au Jazz» στην αίθουσα «Αρης Γαρουφαλής» με ελεύθερη είσοδο για το κοινό από τις 11 έως τις 14 Απριλίου. Ρηγίλλης και Βασ. Γεωργίου.

• Διάλεξη του καθηγητή Ανθρωπολογίας Μάικλ Χάρκιν με θέμα «Πρέπει οι δημοκρατίες να πεθάνουν; Από την επιτόπια έρευνα στην Αγρια Δύση». Στο δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού στις 7.30 μ.μ. Λεωφ. Περικλέους, Χολαργός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή