Δ.Τ. ΤΕDxThess2018: Στην τελική ευθεία, ανακοινώθηκαν και οι τρεις τελευταίοι ομιλητές

Δ.Τ. ΤΕDxThess2018: Στην τελική ευθεία, ανακοινώθηκαν και οι τρεις τελευταίοι ομιλητές

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγες μέρες πλέον μας χωρίζουν από το Σάββατο 21 Απριλίου και το 9ο TEDxThessaloniki και ανακοινώθηκαν οι τρεις τελευταίοι ομιλητές που θα μας οδηγήσουν μαζί τους στις Λεωφόρους της πολιτικής σάτιρας, της μάχης κατά των μολυσματικών ασθενειών με όπλο τα μαθηματικά μοντέλα και της επιχειρηματικής καινοτομίας.

Δ.Τ. ΤΕDxThess2018: Στην τελική ευθεία, ανακοινώθηκαν και οι τρεις τελευταίοι ομιλητές-1

Ο Ανδρέας Πετρουλάκης είναι ένας από τους πιο αγαπημένους μας πολιτικούς γελοιογράφους. Τα ανθρωπάκια του ξεπετάγονται μέσα από τις σελίδες της εφημερίδας που κρατάμε στα χέρια μας ή από κάποια οθόνη, και μας πλημμυρίζουν με γέλιο με τις ατάκες τους. Αν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στις 21 Απριλίου δείτε κάποιο από τα ανθρωπάκια του να σας κοιτάει πονηρά, ακούστε το, έχει κάτι έξυπνο να σας πει. 

Δ.Τ. ΤΕDxThess2018: Στην τελική ευθεία, ανακοινώθηκαν και οι τρεις τελευταίοι ομιλητές-2

Η Rosalind Eggo παράγει μαθηματικά μοντέλα για να μελετήσει την πορεία των μολυσματικών ασθενειών και να βρει έναν τρόπο να τις σταματήσει. Στις 21 Απριλίου, θα έρθει στο TEDx Thessaloniki για να μας μιλήσει για την αιώνια μάχη του ανθρώπου ενάντια στα θανατηφόρα μικρόβια. Μπορεί άραγε μια πανδημία να εξαλείψει το ανθρώπινο είδος;

Δ.Τ. ΤΕDxThess2018: Στην τελική ευθεία, ανακοινώθηκαν και οι τρεις τελευταίοι ομιλητές-3

Οι νέες τεχνολογίες και οι νέες ιδέες έχουν αλλάξει το παραδοσιακό μοντέλο του επιχειρηματία. O Γιώργος Χατζηγεωργίου είναι συνιδρυτής και CEO του Skroutz.gr και θα αφήσει για λίγο το γραφείο του για να ξεκλειδώσει μπροστά μας το θησαυροφυλάκιο, όχι του κυρίου Σκρουτζ – αυτό δεν ξεκλειδώνει-, αλλά των γνώσεων που απέκτησε μέσα από την εμπειρία του στον χώρο των επιχειρήσεων.

Μόλις που προλαβαίνετε να αγοράσετε το εισιτήριό σας κάνοντας κλικ εδώ.

Mέχρι το ραντεβού μας το Σάββατο 21 Απριλίου στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» του κτιρίου Μ2, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα του TEDxThessaloniki στο www.tedxthessaloniki.com και στη σελίδα μας στο Facebook.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή