Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Την παράσταση «Γλάρος» του Αντον Τσέχοφ παρουσιάζει το Θέατρο Τέχνης «Κάρολος Κουν» σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Χατζή, στις 9.15 μ.μ. Πεσμαζόγλου 5.

• Δημόσια συζήτηση με θέμα «Η ανάπλαση του κέντρου της Αθήνας» στις 6 μ.μ., στο Aegean College (Πανεπιστημίου 17). Ομιλητές: Θεόδωρος Φορτσάκης, Πέτρος Θέμελης, Ελενα Κόρκα, Τάκης Θεοδωρόπουλος. Συντονιστής: Νίκος Βατόπουλος.

• Η έκδοση «Αρχαία Κύπρος. Πρόσφατες εξελίξεις στην αρχαιολογία της ανατολικής Μεσογείου» του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης παρουσιάζεται, στις 7 μ.μ., στο Σπίτι της Κύπρου. Ξενοφώντος 2Α, Σύνταγμα.

• Με την ταινία «Ζευς» του Πάουλο Φιλίπε Μοντέιρο, ξεκινά η 7η Εβδομάδα Αφρικανικού Κινηματογράφου στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος στις 7 μ.μ. Ιερά Οδός 48.

• Ενα ζωντανό πρόγραμμα στον θεατρικό χώρο του El Convento del Arte παρουσιάζει η Βικτωρία Ταγκούλη. Οι επιλογές των τραγουδιών ξεκινούν από τα Ξύλινα Σπαθιά και φτάνουν ώς τον Καετάνο Βελόσο. Στις 9.30 μ.μ. Β. Μπενάκη 7.

• Το Σύνολο Φεστιβάλ Ιονίων σε ένα πρόγραμμα επικεντρωμένο στις συνθέσεις του 20ού αιώνα με έργα του Ραβέλ, του Βάιλ και του Χίντεμιτ. Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 8.30 μ.μ. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

• Η Βασιλική Τσιμπούκη, η Ελενα Αντωνοπούλου, η Λουκία Γκαρδιάκου και ο Κώστας Βλαχόπουλος θα παίξουν κομμάτια του Juan D’ Arenzio και μουσικές από ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου. Στο cafe του Νομισματικού Μουσείου στις 9 μ.μ. Λεωφ. Ελευθερίου Βενιζέλου 12.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή