Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Ο Κώστας Χατζής εμφανίζεται στο Half Note Jazz Club με την κιθάρα του και τις Μαρία Αλεξίου και Αντωνία Χατζίδη, στις 10.30 μ.μ. Τριβωνιανού 17, Μετς.

• «Το χειμωνιάτικο παραμύθι» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ κάνει πρεμιέρα στο Από Μηχανής Θέατρο. Σκηνοθεσία: Θανάσης Σαράντος. Ακαδήμου 13, Μεταξουργείο.

• Το έργο του Δημήτρη Δημητριάδη «Ο Ευαγγελισμός της Κασσάνδρας», σε σκηνοθεσία Θάνου Σαμαρά, παρουσιάζεται στο Μπάγκειον. Πλατεία Ομονοίας 18.

• Περίπατος και ξενάγηση με θέμα «Τα μυστικά των Καρυάτιδων», από το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης. Στις 7 μ.μ.

• Ξεκινάει σήμερα στην Τεχνόπολη και θα διαρκέσει μέχρι και τις 6 Mαΐου, το φεστιβάλ γεύσεων του «Αθηνοράματος». Με γευστικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, δράσεις για παιδιά, street food, διαγωνισμούς. 11.00 – 21.00, Πειραιώς 100.

• Oι Charms, ένα από τα ιστορικά συγκροτήματα του ελληνικού ροκ της δεκαετίας του ’60, έρχονται για μία συναυλία στη σκηνή της «Σφίγγας». Στις 10.30 μ.μ., Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής.

• Το 2ο Greek Τravel Show ξεκινάει σήμερα στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών Helexpo στο Μαρούσι. Ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για κρατήσεις τελευταίας στιγμής, προσφορές, εκπτώσεις και να γνωρίσει όλες τις λεπτομέρειες για τον προορισμό που θα μεταβεί για τις διακοπές του. Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν. 10 π.μ. – 8 μ.μ., Λεωφ. Κηφισίας 39.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή