Το καθιερωμένο διήμερο της Λεοντείου

Το καθιερωμένο διήμερο της Λεοντείου

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεκατέσσερα χρόνια συμπληρώνει φέτος η δυναμική και καινοτόμος πρωτοβουλία ομάδας καθηγητών της Λεοντείου Σχολής Νέας Σμύρνης για τη δημιουργία 15 σχολικών ομίλων, με συγκεκριμένη θεματολογία. Στόχος τους ήταν και παραμένει η ανάδειξη όλων των ταλέντων και των δεξιοτήτων των παιδιών. Ετσι, σήμερα και αύριο, στη Λεόντειο Σχολή Νέας Σμύρνης (Θεμιστοκλή Σοφούλη 2, Ν. Σμύρνη) θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο πλέον «πολιτιστικό» διήμερο. Η ομάδα γυμναστικής και χορού, η χορωδία της Λεοντείου, ο όμιλος μαγειρικής, ο όμιλος δημιουργικής γραφής, οι όμιλοι καλλιτεχνικών και νεανικής επιχειρηματικότητας, ψηφιακής επεξεργασίας εικόνας και βίντεο, μετεωρολογίας και ρομποτικής, η εφημερίδα της Λεοντείου και άλλες ομάδες, ενώνουν τις δυνάμεις τους και γύρω από ένα συγκεκριμένο θέμα, διαχρονικό και επίκαιρο. Μια λέξη η οποία, αν αποτελούσε προσωπική υπόσχεση του καθενός, θα έκανε τον κόσμο ίσως καλύτερο.

Μέσα από τις δράσεις τους τα παιδιά της Λεοντείου θα φωνάξουν: «Κινητοποιήσου». Μοναδικές μελωδίες από τους μαθητές, χορευτικά, θεατρικά δρώμενα, ιστορικά ντοκιμαντέρ, λογοτεχνικά αφιερώματα, όπως αυτό για τον Μάνο Ελευθερίου, δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους περιμένουν τους επισκέπτες. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα βρείτε στη σελίδα στο Facebook: «14ο Πολιτιστικό Διήμερο Λεοντείου Σχολής Ν. Σμύρνης». Εναρξη στις 5.15 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή