Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Την ομαδική έκθεση «Book Now» με έργα σχετικά με το βιβλίο από τους Αντώνη Ντόνεφ, Νίνα Παπακωνσταντίνου, Slavs and Tartars κ.ά. παρουσιάζει η γκαλερί Καλφαγιάν από τις 11 π.μ. Χάρητος 11.

• Παρουσίαση του βιβλίου «Εθνικιστική “αντίδραση” και Τάγματα Ασφαλείας» (εκδ. Πατάκη) του Γιάννη Πριοβόλου στον Ιανό, στις 6 μ.μ., από τους Προκόπη Παπαστράτο, Τάσο Σακελλαρόπουλο, Θανάση Φωτόπουλο και τον συγγραφέα. Σταδίου 24.

• Εκθεση με τίτλο «Δύο κεντήματα» των Στέφανου Ρόκου και Αντιόπης Πανταζή στο Μουσείο Μπενάκη-Δωρεά Μεντή. Πολυφήμου 6, Πετράλωνα. Εως τις 28/7.

• «Ηθοποιός και πολιτική» είναι το θέμα της διάλεξης του Σωτήρη Χατζάκη, στις 6 μ.μ., στο Ιδρυμα Θεοχαράκη. Βασ. Σοφίας 9 και Μέρλιν.

• Η πρεσβεία της Ελβετίας στην Ελλάδα και οι εκδόσεις Πατάκη παρουσιάζουν το βιβλίου του Metin Arditi «Το παιδί που μετρούσε τον κόσμο». Στις 8 μ.μ. στο Μουσείο Μπενάκη. Κουμπάρη 1.

• Με την εκδήλωση κινηματογραφικού αλλά και αρχαιολογικού ενδιαφέροντος με τίτλο «Πολιτιστική και περιβαλλοντική διαδρομή της Ολυμπίας Οδού» ολοκληρώνεται σήμερα στις 7 το βράδυ ο φετινός κύκλος διαλέξεων «Λεωφόροι ανάπτυξης και πολιτισμού», ο οποίος διοργανώνεται από το Megaron Plus σε συνεργασία με το σωματείο «Διάζωμα». Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

• «Το φιντανάκι» του Παντελή Χορν παρουσιάζεται στο θέατρο Χυτήριο. Η σκηνοθεσία είναι της Ευτυχίας Αργυροπούλου. Ιερά Οδός 44.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή