Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Το χρονικό «Οπως τα έζησα» (1981-1993) του Γιάννη Μ. Βαρβιτσιώτη παρουσιάζεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Νίκος Αλιβιζάτος καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, Αλέξης Παπαχελάς διευθυντής της «Καθημερινής», Γιάννης Πρετεντέρης αρθρογράφος στο «Βήμα» και στα «Νέα», Γιώργος Κουβαράς διευθυντής του Action24. Στις 7 μ.μ., αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος». Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

• Αφιερωμένη στη μνήμη του γελοιογράφου Βαγγέλη Παυλίδη είναι η έκθεση «Πόλεμος Α.Ε. – WAR S.A.», που πραγματοποιεί για τρίτη κατά σειρά χρονιά η Λέσχη Ελλήνων Γελοιογράφων στον εκθεσιακό χώρο του μετρό Συντάγματος. Μέχρι 20/5.

• Με τίτλο «Ωρες δημοσιογραφίας, ώρες ποίησης» διοργανώνεται εκδήλωση για το δημοσιογραφικό και συγγραφικό έργο της Σόνιας Ζαχαράτου, στο δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού. Στις 7.30 μ.μ., Περικλέους 55.

• Ο Γιώργος Δημητριάδης παρουσιάζει στο Half Note μια επιλογή απ’ όλη τη δισκογραφική του πορεία. Στις 9.30 μ.μ. Τριβωνιανού 17, Μετς.

• Το Ιδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη και οι εκδόσεις Αρμός παρουσιάζουν το βιβλίου του Γιάννη Βλαστάρη «Λεξικό χωρίς γραβάτα», στις 7.30 μ.μ., στην Ιστορική Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη. 2ας Μεραρχίας 36 και Ακτής Μουτσοπούλου.

• Ο Πολιτιστικός Σύλλογος – Cultural Union «Friends of Europe» και το Σπίτι της Κύπρου διοργανώνουν ημερίδα με θέμα: Ευρωπαϊκή ημέρα δικαιωμάτων και ασθενών. Στις 7 μ.μ. στο Σπίτι της Κύπρου, Ξενοφώντος 2 Α, Σύνταγμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή