Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Ο παγκοσμίου φήμης Γάλλος ανθρωπολόγος Μορίς Γκοντελιέ έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής για μια διάλεξη με τίτλο «Το φανταστικό, το φαντασιακό και το συμβολικό». Στις 7 μ.μ. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

• Η γκαλερί Blank Wall παρουσιάζει την έκθεση φωτογραφίας «Black and White», με τη συμμετοχή 101 φωτογράφων από διαφορετικές χώρες του κόσμου. Μέχρι 24/5. Φωκίωνος Νέγρη 55.

• Το έργο του Αυγούστου Στρίντμπεργκ «Ο χορός του θανάτου» παρουσιάζεται στο θέατρο Μεταξουργείο. Σκηνοθεσία: Γιώργος Κιμούλης. Ακαδήμου 14.

• Στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση για τη στήριξη της αθλήτριας Μαρίζας Μετούση, η οποία έπειτα από αθλητικό ατύχημα καθηλώθηκε σε αμαξίδιο. Τραγουδούν: Αναστασία Μουτσάτσου, Κίτρινα Ποδήλατα, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας κ.ά. Στις 8.30 μ.μ. Λ. Συγγρού 143.

• Ο ποιητής Τίτος Πατρίκιος συνομιλεί με τους Γιάννη Μπασκόζο, δημοσιογράφο και Φίλιππο Τσαλαχούρη, συνθέτη, στη Μουσική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος «Λίλιαν Βουδούρη» στις 7.30 μ.μ. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

• Ο πολυχώρος πολιτισμού Διέλευσις φιλοξενεί τη μουσική παράσταση «Αμα δείτε το φεγγάρι…», αφιερωμένη στα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα. Με την Αντζελα Παλαιολόγου. Στις 9.30 μ.μ. Λέσβου 15 και Πόρου 112.

• Η τέταρτη ατομική έκθεση του Ιταλού καλλιτέχνη Giovanni Anselmo εγκαινιάζεται στις 8 μ.μ. στην γκαλερί Bernier/Eliades στην Αθήνα. Επταχάλκου 11.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή