Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Εμπνευσμένη από τον τίτλο της αυτοβιογραφίας του Bλαντιμίρ Ναμπόκοφ, η φωτογραφική έκθεση «Μίλησε μνήμη» παρουσιάζει την οπτική αυτοβιογραφία 17 φωτογράφων της ομάδας 443 Photographica στο Booze Cooperativa, Koλοκοτρώνη 57.

• Παρουσίαση της πρώτης ποιητικής συλλογής του Δημοσθένη Κερασίδη, με τίτλο «Ασκήσεις χαϊκού», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Το Δόντι». Το βιβλίο θα παρουσιάσει η συγγραφέας και κριτικός λογοτεχνίας Ελενα Μαρούτσου, στο βιβλιοπωλείο «Επί λέξει» (Ακαδημίας 32), στις 8 μ.μ.

• Tη συναυλία «Οι Οδύσσειες στην Ελλάδα» παρουσιάζει η τσελίστρια Σόνια Βίντερ-Αθερτον για παιδιά από 8 ετών στο πλαίσιο του Bing Bang Festival της Στέγης. Ωρα έναρξης 8.30 μ.μ. Συγγρού 107.

• Εκδηλώσεις με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων σε έξι μουσεία της πόλης από τις 10 π.μ. Συμμετέχουν το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, το Ψηφιακό Μουσείο Πλάτωνα, το Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης, το Δωδεκανησιακό Σπίτι και η Δημοτική Πινακοθήκη.

• H Πειραματική Σκηνή της Τέχνης παρουσιάζει την παράσταση «Επαναστατικές μέθοδοι για τον καθαρισμό της πισίνας σας» της Αλεξάνδρας Κ., σε σκηνοθεσία του Σαράντου-Γιώργου Ζερβουλάκου. Στο θέατρο Ρεξ και ώρα 9 μ.μ. Πανεπιστημίου 48.

• Ρεσιτάλ πιάνου του Απόστολου Παληού με έργα Ραχμάνινοφ, Σκριάμπιν, Γκρανάδος στο Μέγαρο Μουσικής (Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη) στις 8.30 μ.μ.

• Στο Ζάππειο παρουσιάζεται το πρώτο Athens Military Music Festival στις 9 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή