Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Η παράσταση «Δεσποινίς Δυστυχία» του Τσιμάρα Τζανάτου παρουσιάζεται στο θέατρο Φούρνος σε σκηνοθεσία Χρύσας Καψούλη στις 9.15 μ.μ. Μαυρομιχάλη 168.

• Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «ΠατρΕίδα» (εκδ. Ικαρος) του Γιάννη Ευθυμιάδη στο Ωδείο Αθηνών μέσα από έναν κύκλο τραγουδιών του συνθέτη Κωνσταντίνου Γρηγορίου, στις 8 μ.μ. Ρηγίλλης & Βασ. Γεωργίου Β΄.

• Η γκαλερί Bernier/Eliades παρουσιάζει την έκθεση του Τζιοβάνι Ανσέλμο από τις 10.30 μ.μ. Επταχάλκου 11, Θησείο.

• Ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπιος Παυλόπουλος θα εγκαινιάσει την «Υπαίθρια Δημοτική Γλυπτοθήκη Ψυχικού» στην πλατεία Γιώργου Ζογγολόπουλου με αφορμή την πρόσφατη εγκατάσταση του γλυπτού «Ζάλογγο» και τον φωτισμό των γλυπτών σε αυτή. Στις 6.30 μ.μ. Λεωφ. Δημοκρατίας και Αγίου Δημητρίου.

• Με αφορμή το βιβλίο του «Παναγιώτης Κονδύλης: Μια διαδρομή», ο Γιώργος Καραμπελιάς συζητά με τον πρώην υπουργό Θόδωρο Ρουσόπουλο, στις συναντήσεις κορυφής του Ιανού. Στις 8.30 μ.μ. Σταδίου 24.

• Στους έβδομους κατά σειρά Διαλόγους του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, γνώστες του φαγητού θα βάλουν όλα τα συστατικά σε μια πικάντικη συζήτηση σχετικά με τα ποικίλα συναισθήματα που μας προκαλεί αυτό, αλλά και όλη την ιεροτελεστία γύρω από τη δημιουργία του. Στις 5.30 μ.μ. Ευριπίδου και Λ. Συγγρού

• Διεθνές συνέδριο με θέμα «Από την οθωμανική Ευρώπη στα Βαλκανικά έθνη: Επανεξετάζοντας τον Διαφωτισμό». Στο Γαλλικό

Ινστιτούτο στις 5 μ.μ. Σίνα 31.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή