Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Εγκαίνια για την ομαδική έκθεση «Νέοι Χαράκτες 2018 – 2019» της Εταιρείας Εικαστικών Τεχνών «Α. Τάσσος» στο Σπίτι της Κύπρου στις 8 μ.μ. Ξενοφώντος 2Α, Σύνταγμα.

• Παρουσίαση του βιβλίου «Ηγέτες» (εκδ. Παπαδόπουλος) του Δημήτρη Μπουραντά στο Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών, ώρα 6 μ.μ., από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον συγγραφέα. Βασ. Κωνσταντίνου 48.

• Εκδήλωση με θέμα «Κοινωνία των Πολιτών και Φιλανθρωπία στην Ελλάδα» του Ιδρύματος Μποδοσάκη με αφορμή τη σχετική έρευνα της διαΝΕΟσις και εκπροσώπους κοινωφελών ιδρυμάτων. Στο αμφιθέατρο «Theo Angelopoulos» του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών, στις 6.30 μ.μ. Σίνα 31.

• Εναρξη για το Διεθνές Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού της Αθήνας (24-27/5), στο θέατρο Κιβωτός. Στον πυρήνα του 9 παραστάσεις νέων έργων σύγχρονου χορού. Στις 9 μ.μ., Πειραιώς 115.

• Ξεκινάει σήμερα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας, Athens Digital Arts Festival (ADAF), εκπρόσωπος της Ελλάδας στη διεθνή σκηνή της ψηφιακής τέχνης. Μέχρι τις 27/5. 10 π.μ. – 11 μ.μ. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

• Η αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος και η Ελληνοαμερικανική Ενωση παρουσιάζουν στον Τεχνοχώρο το δεύτερο μέρος της έκθεσης του εικαστικού Γιάννη Στεφανάκι με τίτλο «Παλίμψηστο εννοιών». Λεμπέση 4 και Στρατηγού Μακρυγιάννη 33.

• To PassPort Κεραμεικός παρουσιάζει μια βραδιά με τους Barcelona Gipsy Balkan Orchestra. Στις 10 μ.μ. Κεραμεικού 58.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή