Μουσικό ταξίδι στο αεροδρόμιο

Μουσικό ταξίδι στο αεροδρόμιο

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αλλη μία πρωτότυπη δράση από την Εθνική Λυρική Σκηνή και τη Διαπολιτισμική της Χορωδία, που με μια ξεχωριστή συναυλία θα βρεθεί στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών για να «ταξιδέψει» τους επισκέπτες και επιβάτες σε άλλες χώρες και πολιτισμούς, το Σάββατο 26 Μαΐου. H Διαπολιτισμική Χορωδία της ΕΛΣ ξεκίνησε με πρωτοβουλία της Εναλλακτικής Σκηνής και των Εκπαιδευτικών και Κοινωνικών Δράσεων της ΕΛΣ τον Ιανουάριο του 2016.

Τα μέλη της, μόνιμοι ή προσωρινοί κάτοικοι της Αθήνας, προέρχονται από διαφορετικές χώρες, όπως Ουκρανία, Καμερούν, Σλοβακία, Τανζανία, Νέα Γουινέα, Συρία, Κύπρο, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, ΗΠΑ, Ελλάδα, Ιράν, Κένυα, Ιράκ. Τα τραγούδια της συναυλίας, που θα παρουσιαστούν στο αεροδρόμιο της Αθήνας, συγκαταλέγονται στο ρεπερτόριο της παραδοσιακής μουσικής των χωρών προέλευσης κάποιων από τα μέλη της χορωδίας.

Το πρόγραμμα έχει τίτλο «Fly me to the moon», πραγματοποιείται για πέμπτη χρονιά και είναι καρπός συνεργασίας του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και της πολιτιστικής πλατφόρμας ελculture. Στη συναυλία παίρνουν μέρος οι μουσικοί Μανούσος Κλαπάκης, Αχιλλέας Τίγκας και Δήμος Βουγιούκας. Μαέστρος της χορωδίας είναι η Βασούλα Δελλή. Θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί στο επίπεδο αναχωρήσεων, στην είσοδο 3, περιοχή ελεύθερης πρόσβασης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή