ΑΤΖΕΝΤΑ

Κινηματογραφική μουσική: Αφιέρωμα στον John Williams

williams

Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης ανοίγει το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Δάσους με ένα αφιέρωμα στην κινηματογραφική μουσική του πολυβραβευμένου Αμερικανού συνθέτη John Williams, ο οποίος έχει συνθέσει μερικά από τα πλέον δημοφιλή μουσικά θέματα για ταινίες-θρύλους του σινεμά, όπως Star Wars, Χάρυ Πόττερ, Σούπερμαν, Ιντιάνα Τζόουνς, Τα Σαγόνια του Καρχαρία, Τζουράσικ Παρκ, Η Λίστα του Σίντλερ, Ε.Τ. ο Εξωγήινος κ.ά.

Το αφιέρωμα της Κ.Ο.Θ., που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, συγκεντρώνει τις πλέον γνωστές και αγαπημένες συνθέσεις αυτού του μεγάλου συνθέτη, σε μια βραδιά που θα ενθουσιάσει όσους αγαπούν και τη μουσική και το σινεμά.

Διεύθυνση ορχήστρας: Ζωή Τσόκανου

Πρόγραμμα:

John Williams (1932):

Εισαγωγή από τη σειρά ‘The Cowboys’
Συμφωνική Σουίτα ‘Harry Potter’
‘Flight to the Neverland’ από την ταινία ‘Hook’
Σουίτα για ορχήστρα από την ταινία ‘Τα Σαγόνια του Καρχαρία’
Sayuri’s theme, από την ταινία ‘Αναμνήσεις μιας Γκέισας’
Theme από την ταινία ‘Jurassic Park’
Theme από την ταινία ‘Η Λίστα του Σίντλερ’
Σουίτα ‘Ιndiana Jones’
Σουίτα ‘Star Wars’

Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018

ώρα 21:00

Θέατρο Δάσους

Ώρα προσέλευσης κοινού: 20:30

Τιμές εισιτηρίων:

Γενική Είσοδος 15 €

Μειωμένο 10 €

Δικαιούχοι μειωμένου εισιτηρίου:

Άνεργοι, πολύτεκνοι, μαθητές, φοιτητές, σπουδαστές ωδείων, Α.Μ.Ε.Α., κάτοχοι Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων, κάτοχοι Κάρτας Πολιτισμού, μέλη Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών, διοικητικοί υπάλληλοι και εκπαιδευτικό προσωπικό Α.Π.Θ., μέλη Χ.Α.Ν.Θ.

Προπώληση εισιτηρίων από το εκδοτήριο της Κ.Ο.Θ., Λ. Νίκης 73, τηλ. 2310 236990 από το www.tsso.gr και από τα ταμεία του Κ.Θ.Β.Ε.