Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Μεταξύ θεάτρου, μουσικής και χορού κινείται το «Speechless» της Σοφίας Μαυραγάνη, που εμπνέεται από την πρώιμη φεμινιστική ρητορική. Στο Θέατρο Τέχνης στις 9 μ.μ. Φρυνίχου 14, Πλάκα.

• Ο Leon of Athens εμφανίζεται με τις Chores, τη χορωδία 30 γυναικείων φωνών, της Μαρίνας Σάττι, στις 10.30 μ.μ. Στον Κήπο της Πειραιώς, Πειραιώς 260.

• Εγκαίνια της έκθεσης «Αγνοούμενοι. Στη σκιά της απουσίας τους» για τους αγνοουμένους από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974. Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στις 8 μ.μ. Πειραιώς 206.

• «Ιστορίες και τραγούδια». Η Ελένη Τσαλιγοπούλου συνομιλεί με τη δημοσιογράφο Τασούλα Επτακοίλη στον Ιανό για το νέο της άλμπουμ «Των φίλων τα σπίτια», που κυκλοφορεί από τη Feelgood. Στις 8.30 μ.μ. Σταδίου 24.

• Παρουσίαση του βιβλίου «Μη με ξεχάσετε – Τρεις Εβραίες μητέρες γράφουν στους γιους τους από το γκέτο της Θεσσαλονίκης» (εκδ. Αλεξάνδρεια) του Λέον Σαλτιέλ από τους Γιώργο Αντωνίου, Σταύρο Ζουμπουλάκη, Ευστάθιο Λιανό – Λιάντη, Αννα Φραγκουδάκη, Νίκο Βατόπουλο και τον συγγραφέα. Στον Κήπο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων στις 7.30 μ.μ. Ερμού 134.

• 18th Athens Technopolis Jazz Festival. Η μέρα ανήκει στα συγκροτήματα Ιωάννου/Βαφέας Quartet (Κύπρος), Greg Lamy Quartet (Λουξεμβούργο) και Accordi e Disaccordi (Ιταλία). Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή