Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• «Από γιορτή σε γιορτή» πηγαίνουν ο Γιάννης Αγγελάκας & 100° C και ο Παύλος Παυλίδης & Β-Movies δίνοντας συναυλίες σε όλη την Ελλάδα. Σήμερα στη Μονή Λαζαριστών, στη Θεσσαλονίκη.

• Στο ακροβατικό θέαμα Circus Outdoors, καλλιτέχνες δρόμου, ζογκλέρ, ακροβάτες διασκεδάζουν το κοινό κάθε ηλικίας. Στις 17/6, στις 6.30 μ.μ. Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Λεωφ. Συγγρού 364.

• Οι διεθνείς σολίστ Duo Aura, η Αγάπη Τριανταφυλλίδη στο πιάνο και η Nil Kocamangil στο τσέλο, σε μια μοναδική συναυλία με έργα των Σούμαν, Ραχμάνινοφ, Γκριγκ, Ξυδάκη και Hasan Uçarsu. 17/6 στις 9.30 μ.μ. ΜΙΕΤ (Αυλή). Θουκυδίδου 13

• Πάρτι με τον Κωστή Μαραβέγια δίπλα στο κύμα. Στις 9.30 μ.μ. πλατεία Νερού. Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου.

• Σύγχρονος χορός στο Rasp Your Soul, όπου ο περφόρμερ Enrico Ticconi υποδύεται ένα σύγχρονο μυθολογικό ον. Στις 8.30 μ.μ. Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση. Λεωφ. Συγγρού 107.

• Με το «Ομορφο όνειρό» τους, μια ιδιαίτερη μουσική παράσταση, ταξιδεύουν σε επιλεγμένους συναυλιακούς χώρους της περιφέρειας η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος. Στις 10 μ.μ. Συκούριο Λάρισας.

• «Παρ’ όλα αυτά» λένε εννέα γυναίκες που έζησαν την ασθένεια του καρκίνου και μοιράζονται με το κοινό τη μαρτυρία τους σε μια θεατρική παράσταση. Στις 17/06, στις 9 μ.μ. Πειραιώς 260 (H).

• Το αφιέρωμα στη Λούλα Αναγνωστάκη με τίτλο «Εργοτάξιο Λούλα Αναγνωστάκη» συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο με την περφόρμανς «Κόκκινη παράσταση» για την πολιτική διάσταση στο έργο της δραματουργού. Στις 9 μ.μ. Στις 17/6. Πειραιώς 260 (Ε).

• Θέατρο σκιών είναι η παράσταση «Ορνιθες – Ο Καραγκιόζης στη Χώρα των Πουλιών» του Ηλία Καρελλά, ένα πολύχρωμο λυρικό παραμύθι εμπνευσμένο από τους λαϊκούς ήρωες του θεάτρου σκιών και την αριστοφανική κωμωδία. Στις 17/6. Στις 9 μ.μ. Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Λεωφ. Συγγρού 364.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή