Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Το Εθνικό Θέατρο παρουσιάζει σε preview την παράσταση «Τίμων ο Αθηναίος» των Ουίλιαμ Σαίξπηρ και Τόμας Μίντλτον σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού. Στις 9 μ.μ. Θέατρο Ρεξ, Πανεπιστημίου 48.

• Το κουαρτέτο εγχόρδων της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών παρουσιάζει το κουαρτέτο εγχόρδων αρ. 4 του Μπετόβεν και το έργο «Ο θάνατος και η κόρη» του Σούμπερτ. Στις 9 μ.μ. Στο Νομισματικό Μουσείο. Πανεπιστημίου 12.

• Οι Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης (ΠΕΚ) πηγαίνουν στον Κήπο του Αστεροσκοπείου για τις Θεματικές Βραδιές Λόγου και Μουσικής. Σήμερα, η διάλεξη του καθηγητή Αρχαίας Ιστορίας και Κλασικών Σπουδών Αγγελου Χανιώτη «Το ημέρωμα της νύχτας: Η αρχαία Ελλάδα μετά το ηλιοβασίλεμα». Στις 9 μ.μ. Λόφος Νυμφών, Θησείο.

• O stand-up κωμικός Γιώργος Χατζηπαύλου και ο μάγος Mark Mitton στο «Comedy Circus», ένα φαντασμαγορικό πολυθέαμα για μικρούς και μεγάλους. Στις 7.30 μ.μ. και 11.30 μ.μ. Εναλλακτική Σκηνή, ΕΛΣ, ΚΠΙΣΝ, Λεωφ. Συγγρού 364.

• «Sting in Athens» σήμερα και αύριο. Για δύο συναυλίες έρχεται στην Αθήνα ο διάσημος συνθέτης, στιχουργός, τραγουδιστής και ηθοποιός. Στις 9 μ.μ. Ηρώδειο.

• Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Bogaz Musique σε κοινή συναυλία, που ανοίγει το 3ο Μεσογειακό Φεστιβάλ του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης. Ελεύθερη είσοδος, στις 9 μ.μ. Παραλία Βάρκιζας.

• Η διεθνούς φήμης πιανίστρια Ντόρα Μπακοπούλου σε έργα Σοπέν, Σούμπερτ, Μπραμς. Στις 9.30 μ.μ. σήμερα και αύριο. Μορφωτικό Ιδρυμα Εθνικής Τραπέζης. Θουκυδίδου 13.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή