Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Το Φεστιβάλ Δελφών αναθέτει σε ταλαντούχους συνθέτες της νεότερης γενιάς να μελοποιήσουν ποίηση του Αγγελου Σικελιανού. Ο «Λυρικός Βίος» παρουσιάζει 12 καινούργια τραγούδια, που θα ακουστούν στην αυλή του Σπιτιού του Σικελιανού στους Δελφούς στις 23/6, στις 9 μ.μ. Στις 24/6, στην Αμφισσα, στην Οικία Πανουργιά. Στις 9 μ.μ.

• Οι Animal Collective, η τολμηρή ψυχεδελική ποπ μπάντα παρουσιάζεται ζωντανά στο αθηναϊκό κοινό. Στις 10.15 μ.μ. Στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΤ. Λεωφ. Συγγρού 364.

• Στο πλαίσιο του 1ου Mykonos Art festival εγκαινιάζεται η έκθεση του νέου έργου του Κώστα Τσόκλη «Τα τέσσερα στοιχεία της φύσης», σε συνεργασία με την ΑΣΚΤ και το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης. Εως 30/9. ΑΣΚΤ – Σταθμός Μυκόνου.

• Ο Nick Cave και οι The Bad Seeds επιστρέφουν στην Αθήνα και εμφανίζονται στο EJEKT Festival 2018 για μια εκρηκτική συναυλία. Στην πλατεία Νερού – Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου. Στις 5 μ.μ.

• Το «Γέρος – Ερως» είναι μια site-specific performance στο λιμάνι του Πειραιά που στήνεται μέσα από θραύσματα κειμένων, προσωπικών εξομολογήσεων και απόηχους τραγουδιών. Στις 6.30 μ.μ. Πύλη Ε1. 25/6. Στις 5.30 μ.μ.

• Επετειακή προβολή-φόρος τιμής για τα 50 χρόνια του Σταύρου Τσιώλη στο ελληνικό σινεμά είναι η προβολή της ταινίας «Ο μικρός δραπέτης» στο σινέ Ριβιέρα. 25/6. Στις 9.30 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή