Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Η Συμφωνική Ορχήστρα Τσαϊκόφσκι, υπό τη διεύθυνση του Vladimir Fedoseyev, με τη φημισμένη Ρωσίδα πιανίστρια Βαρβάρα Νεπομνίσκα, έρχεται στην Αθήνα για μία συναυλία με έργα Τσαϊκόφσκι. Στις 9 μ.μ. Ηρώδειο.

• Η έκθεση «Σχισμές – Συρραφές» παρουσιάζεται στο πολιτιστικό κέντρο «Λεωνίδας Κανελλόπουλος» από τις 10 π.μ. στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Συνοικισμός της Ελευσίνας Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 2021. Παραλία Ελευσίνας.

• «Solo» θα είναι ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής παρουσιάζοντας το σύνολο της δισκογραφικής του δουλειάς. Στις 9 μ.μ. Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη.

• Το «Blind Date» είναι μια διαδραστική περφόρμανς ανάμεσα σε βλέποντες και μη, μια ανοιχτή πρόσκληση σε μιλόνγκα από την καλλιτεχνική κολεκτίβα influx (Χάρης Πεχλιβανίδης, Κορίνα Βασιλειάδου). Στις 8 μ.μ. Πλατεία Αλεξάνδρας, Πειραιάς.

• Παρουσίαση της ανθολογίας «Διηγήματα της εισβολής», σε επιμέλεια Κώστα Λυμπουρή, στο Σπίτι της Κύπρου και ώρα 7 μ.μ. Ξενοφώντος 2Α.

• Με τίτλο «Αϊμπεγκιορπάρντ-ον» ο Δημήτρης Κριτσωτάκης εκθέτει την πρόσφατη δουλειά του με αφορμή τα φανταστικά όντα, στο εργαστήριο της ΑΣΚΤ. Εως 29/6. Πειραιώς 256.

• Κατεβάστε την εφαρμογή στο κινητό, φορέστε τα ακουστικά σας και κάντε έναν ηχητικό περίπατο στο Γκάζι με τίτλο «Soundscapes Landscapes / Ρίζωμα ΙΙ» με την καλλιτεχνική ομάδα Medea Electronique για μια διαφορετική περιήγηση στην πόλη. Εως τις 30/6.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή