Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Οι μουσικοί της Καμεράτας – Ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής υπό τη διεύθυνση του Ραμόν Τεμπόρ ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον διάσημο τενόρο Τζόζεφ Καλέγια σε έργα Βέρντι και άλλων. Στις 9 μ.μ. Ηρώδειο.

• Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την εξάλειψη των ανισοτήτων μεταξύ των φύλων διοργανώνεται φεστιβάλ (29-30/6) για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού. Σήμερα η Μαρίνα Σάττι & Fonέs τραγουδούν γι’ αυτόν τον σκοπό. Στις 9.30 μ.μ. Θέατρο Βράχων.

• Ο Γάλλος εικαστικόςκαι χορογράφος Ολιβιέ ντε Σαγκαζάν παρουσιάζει τις περφόρμανς «Hybridation» και «Transfiguration» στη Θεσσαλονίκη, λίγο πριν από τις ήδη sold out εμφανίσεις του στο Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας. Στις 7 μ.μ. Μικρό Θέατρο Μονής Λαζαριστών.

• Απάντηση στο ερώτημα «γιατί υπάρχει σύμπαν» επιχειρεί να δώσει ο καθηγητής Κβαντικής Φυσικής και συγγραφέας Στέφανος Τραχανάς με μια διάλεξη στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Βιβλίο του σύμπαντος, γραφές των ανθρώπων». Στις 9 μ.μ. Αστεροσκοπείο Αθηνών.

• Η Ελληνική Συμφωνική Ορχήστρα Νέων σε μια συναυλία με τίτλο «Χάιντν: ο πατέρας της Συμφωνίας» και με τη συμμετοχή του σολίστ Κώστα Σίσκου (κόρνο) στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Στις 8.30 μ.μ. Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, λεωφ Συγγρού 364.

• Ξεκινά σήμερα το 21ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ με συζητήσεις, συναυλίες, εκθέσεις, δρώμενα, νοστιμιές από εθνικές κουζίνες και πολύ ζωντανό παλμό. Εως 1/7. Στο Πάρκο Γουδίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή