Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Οι Calexico έρχονται από την Αριζόνα της Αμερικής για «Live at Acropolis», δύο βραδιές με τον ιδιαίτερο ήχο τους, που συνδυάζει επιρροές από ροκ, τζαζ και Λατινική Αμερική. Στις 9 μ.μ. Ηρώδειο.

• «Αφιέρωμα στον Ντεμπυσσύ»: Είκοσι έξι νέοι σολίστ της ελληνικής μουσικής σκηνής παρουσιάζουν την τέχνη τους σε τέσσερις ημέρες αφιερωμένες στον σπουδαίο Γάλλο συνθέτη. Στις 9 μ.μ. Ωδείον, Ρηγίλλης και Βασ.Γεωργίου Β΄ 17-19.

• Η περιοδική έκθεση «Κυκλαδικά Στιγμιότυπα», που παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία τον χειμώνα στο Βυζαντινό Μουσείο, και η εικαστική εγκατάσταση σύγχρονης τέχνης « (l)imited souls» του Ιωάννη Μιχαλούδη έκαναν μόλις εγκαίνια. Εως 30/9. Στον Πύργο Crispi (Γλέζου), Χώρα Νάξου.

• Παρουσίαση του βιβλίου «Ο Φοίνικας» (εκδ. Πατάκη) του Χρήστου Χωμενίδη στο βιβλιοπωλείο «Το Θέμα» από τον συγγραφέα και τη Ρούλα Μακρή. Στις 8 μ.μ. Φιλολάου 62, Παγκράτι.

• Την έκθεση «Φωτισμένα»με δημιουργίες του Χρήστου Μποκόρου παρουσιάζει ο Δήμος Σιθωνίας στον χώρο πολιτισμού «Αποθήκη», με έργα ποικίλων διαστάσεων σε πανί και ξύλο. Από 9 μ.μ. Παραλία Νικήτης.

• Μεταξύ χορευτικής παράστασης και μουσικής συναυλίας κινείται το νέο έργο του Γιάννη Μανταφούνη με βάση μια μεθοδολογία αυτοσχεδιασμού που έχουν αναπτύξει με τη Manon Parent. Στις 9 μ.μ. Πειραιώς 260 (Β).

• Εγκαινιάζεται σήμερα η έκθεση «Natural Bonds» των Δέσποινας Κωνσταντίνου και Ντορίνας Μάλλιου στον χώρο τέχνης Ωχρα Μπλε. Στις 9 μ.μ. Λήμνος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή