Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Το Πειραϊκό Φωνητικό Σύνολο «Libro Coro» παρουσιάζει τη συναυλία «Οι προσευχές της θάλασσας» στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου. Στις 9.30 μ.μ. Κερατσίνι.

• Ο ζοφερός κόσμος του «Αγαμέμνονα» όπως τον συνέλαβε ο Αισχύλος ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Τσέζαρις Γκραουζίνις και πρωταγωνιστές τους Μαρία Πρωτόπαππα, Γιάννη Στάνκογλου, Αργύρη Πανταζάρα κ.ά. Στις 9.00 μ.μ. Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου.

• Ο Βαγγέλης Γερμανός και η «ορχήστρα» του, όπως αποκαλεί την κιθάρα του, σε μια απολαυστική –ακουστική– βραδιά με όλες τις επιτυχίες του. Στις 10 μ.μ Αρτιον Café Bar, Μάτι Αττικής.

• Ο Γερμανός θρύλος και πραγματικός σούπερ σταρ dj και producer Paul Van Dyk, ένας εκ των σημαντικότερων εκπροσώπων της ηλεκτρονικής σκηνής, παρουσιάζει το τελευταίο άλμπουμ του «From Then On». Στις 11 μ.μ. Bolivar Beach Bar, λεωφ. Ποσειδώνος.

• Ο διακεκριμένος κιθαρίστας και συνθέτης Μάκης Αμπλιανίτης και το Makis Ablianitis Group, με τον τόσο αναγνωρίσιμο μεσογειακό ήχο, σε μια μοναδική συναυλία στο Jazz in July. 8/7. Στις 9 μ.μ. Αμφιθέατρο Βάμου, Χανιά.

• Ψηφιακή έκθεση φωτογραφίας του φωτορεπόρτερ Γιώργου Δέτση, με φωτογραφίες από το Κομπάνι της Συρίας, στο χειμερινό θέατρο «Κυδωνία». Υψηλαντών 12, Χανιά.

• Από την Τζένη Βάνου μέχρι την Εντίθ Πιαφ μας ταξιδεύει με τη φωνή της η Φωτεινή Δάρρα. 8/7. Στις 9.00 μ.μ. Κηποθέατρο Παπάγου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή