Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Δωμάτια μνήμης. Περιπλάνηση στον κόσμο της Λούλας Αναγνωστάκη: μια «θεατρική πόλη» με δώδεκα ξεχωριστά δωμάτια, μια έκθεση που αναπαριστά την αίσθηση του εσωτερικού κάθε έργου, αλλά και της νοητικής συνθήκης που το γέννησε, σε επιμέλεια Δήμητρας Κονδυλάκη. Στο Φεστιβάλ Αθηνών, Πειραιώς 260.

• Το αληθινό tango από την Αργεντινή στη χορευτική παράσταση «Buenos Tangos – Romper el Piso» με την υπογραφή της Αργεντινής χορεύτριας και χορογράφου Natalia Hills. Στις 9 μ.μ. Θέατρο Πέτρας, Πετρούπολη.

• Ο παγκόσμιος πολιτισμός της τζαζ συναντάται με παραδόσεις, όργανα και μουσικούς της Μεσογείου στο «Aqua Jazz Athens», μια ευρεία μουσική πλατφόρμα. Στις 9 μ.μ. Ωδείον Αθηνών. Βασ. Γεωργίου Β΄ 17-19.

• Το τρομερό παιδί της πολωνικής σκηνής, ο Κριστόφ Βαρλικόφσκι, διασκευάζει ξανά έναν από τους αγαπημένους του συγγραφείς στην παράσταση με τίτλο «We Are Leaving». Στις 9 μ.μ. Πειραιώς 260 (Η).

• Μια ακτιβιστική ομάδα αποτελούν οι Reverend Billy and The Stop Shopping Choir, που εμφανίζονται στο σατιρικό «Donald Trump is the Devil». Στις 7 μ.μ. Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου, Φιλελλήνων 27.

• Η Καβάλα γίνεται θέμα και προορισμός της δράσης «Εικαστική διαδρομή στην πόλη», μια έκθεση ζωγραφικής σε επιμέλεια της ιστορικού τέχνης Ιριδας Κρητικού, στην οποία 11 εικαστικοί, με καταγωγή από την περιοχή, χαρτογραφούν έναν αστικό περίπατο. Εως 29/8. Μουσείο Καπνού, Μουσείο Μωχάμετ Αλι. Καβάλα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή