Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Ο Γιάννης Αγγελάκας και οι 100 C υπόσχονται μια ροκ βραδιά στο πλαίσιο του Up Festival της Αμοργού στην παραλία της Αιγιάλης. Εναρξη 7 μ.μ. Αμοργός.

• Η ταινία «Οικογένεια Τένενμπαουμ», ίσως η καλύτερη του σκηνοθέτη Γουές Αντερσον, προβάλλεται σήμερα στο πλαίσιο του Athens Open Air Film Festival. Στις 9.30 μ.μ. Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

• «Στην ταράτσα του Φοίβου», καλεσμένη η Ματούλα Ζαμάνη, που συνδυάζεται με τα νούμερα του Θανάση Αλευρά, τη βουβή κωμωδία του Alex De Paris, το μπουρλέσκ της Kirby Marzelle και βεβαίως τα τραγούδια του Φοίβου Δεληβοριά. Στις 9.00 μ.μ. Ιερά Οδός 13.

• Μουσική βραδιά με την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τους Bogaz Musique. Στις 9 μ.μ. Θέατρο Κάστρου Μυτιλήνης.

• Τελευταία ημέρα για το Εργαστήριο Νέων Θεατρικών Συγγραφέων και την παρουσίαση των τριών βραβευμένων μονόπρακτων σε σκηνοθεσίες Ρούλας Πατεράκη, Γιώργου Λύρα και Ρένου Χαραλαμπίδη. Στις 8.30 μ.μ. Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Πειραιώς 206.

• Το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης φιλοξενεί στο φουαγιέ του την παράσταση του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος «Ασκητική» του Νίκου Καζαντζάκη σε σκηνοθεσία του Ανδρέα Κουτσουρέλη. Στις 9 μ.μ. Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, Μ. Ανδρόνικου 6.

• Με θέμα «Εύζωνες – Οι φύλακες των αφανών», η φωτογράφος Δήμητρα Χατζηαδάμ παρουσιάζει τη δουλειά της με αφορμή τη συμπλήρωση 150 ετών από την ίδρυση της Προεδρικής Φρουράς. Εως 16/7. Ιστιοπλοϊκός Ομιλος Χανίων – Νεώριο Μόρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή