Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• H διεθνούς φήμης πιανίστα Μάρτα Αργκεριχ συμπράττει με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και τη Θεοδοσία Ντόκου για το κοντσέρτο για δύο πιάνα του Φρανσίς Πουλένκ, υπό τη διεύθυνση του Στέφανου Τσιαλή. Η συναυλία περιλαμβάνει έργα Σεν Σανς, Φρανκ και Χατζιδάκι. Στις 9 μ.μ. Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

• Το Φεστιβάλ της Τήνου παρουσιάζει τον ανερχόμενο τζαζ κιθαρίστα Λέο Γεωργούτσο, το Duo Vocal Cheese με μουσική από την Ανατολή και τη Μεσόγειο και το ντουέτο Turumtay Zaric. Ωρα έναρξης 9 μ.μ. Υστέρνια Τήνου.

• Η βραβευμένη με Γκράμι το 2016 και το 2018 για τα τζαζ άλμπουμ της Σεσίλ Μακ Λόριν Σαλβάντ ανεβαίνει στον λόφο της Σάνης στη Χαλκιδική για μία μοναδική βραδιά κλασικού τζαζ τραγουδιού στις 9.30 μ.μ. Sani Resort, Χαλκιδική.

• Την περφόρμανς «La Forêt d’O» παρουσιάζουν η καλλιτέχνις Maya Bösch και η θεατρική ομάδα Sturmfrei συνοδευόμενοι από μεγάλη χορωδία. Στις 7 μ.μ. Λιμάνι Αιγιάλης, Αμοργός.

• Ο Στάθης Δρογώσης και η Ανδριάνα Μπάμπαλη, μετά την πρόσφατη δισκογραφική συνεργασία τους, συναντιούνται ξανά σε αυτή τη συναυλία στον Κήπο του Μεγάρου, η οποία βασίζεται σε vintage λογική και ταυτόχρονα σε μια νέα προσέγγιση στα τραγούδια. Στις 8.45 μ.μ. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

• «Δεν ήταν νησί, ήταν η αδελφή του Μέγα Αλέξανδρου», μια παράσταση γεμάτη συγκίνηση, όπου η Κρήτη και η Μακεδονία ανταμώνουν χορευτικά και μουσικά χάρη στους χορευτές Γιάννη και Γιώργο Μεγαλακάκη με μια ομάδα επίλεκτων χορευτών και μουσικών. Στις 9 μ.μ. Θέατρο Βράχων, Βύρωνας. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή