Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Την παράσταση «Το κοντσέρτο των δασών», βασισμένη σε ποίηση του Ισπανού Γουστάβο Αντόλφο Μπέκερ, παρουσιάζει ο Ομηρος Πουλάκης. Στις 9 μ.μ. Κηποθέατρο Παπάγου, Κορυτσάς.

• Η Κατερίνα Πολέμη εμφανίζεται στο Θέατρο Δώρας Στράτου για μια βραδιά με ελληνικά, ξένα και δικά της τραγούδια αγάπης. Στις 9 μ.μ. Λόφος Φιλοπάππου.

• Για τρεις ημέρες το «λάας festival», που δημιούργησε ο ηθοποιός Νίκος Καλογερόπουλος, παρουσιάζει συναυλίες με ελληνικά μέταλ συγκροτήματα, όπως τους Raw in Sect και Nochnoy Dozor και τις θεατρικές παραστάσεις «Βεγγέρα» του Ηλία Καπετανάκη και «Προμηθέας» των Aherusia. Στις 9 μ.μ. Χώρος Πολιτισμού «Τρενοτεχνείον», Κυπαρισσία.

• Ο εικαστικός Βασίλης Θαλασσινός παρουσιάζει την έκθεση «Numero XIV» στο Παλιό Σχολείο της Σίφνου. Στις 11 π.μ. Κάστρο Σίφνου.

• Το Διεθνές Φεστιβάλ Πηλίου, ένα φεστιβάλ κλασικής μουσικής, επανέρχεται και φέτος, και επικεντρώνεται σε masterclasses και συναυλίες για έγχορδα όργανα, φωνή και πιάνο. Μέχρι τις 29/7 στην «Ακαδημία», σεμινάρια βιολοντσέλου, βιολιού και πιάνου. Ζαγορά, Πήλιο.

• Περιοδική έκθεση με τίτλο «Μy sons, too young then» του δημιουργού HOPE φιλοξενείται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ανδρου, που αποσκοπεί στη δημιουργία ενός γόνιμου διαλόγου μεταξύ του αρχαιολογικού πλούτου του μουσείου και της σύγχρονης τέχνης. Εως 30/9. Αρχαιολογικό Μουσείο Ανδρου, Χώρα Ανδρου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή